Aranžmani u elektroničkoj glazbi – 07.05.2022.

Aranžmani u elektroničkoj glazbi

Zanimaju te aranžmani u elektroničkoj glazbi? Prijavi se i nauči nešto novo!

Novo i zanimljivo iskustvo kroz interaktivno predavanje donosi ti naš predavač Jan! U besplatnom predavanju ćeš slušati, analizirati i rekonstruirati klasičan aranžman suvremene plesne glazbe. Velik dio te glazbe je zamišljen za prezentaciju i konzumaciju na velikim klupskim soundsystemima, a četiri desetljeća iskustva je pokazalo određene “najbolje prakse” zbog kojih neke pjesme bolje funkcioniraju od drugih. Koje su to prakse, kako one zvuče i koja je formula uspješnog aranžmana? Kako ćeš ga napraviti i na što trebaš paziti? Sve to proći ćeš na ovom predavanju.

Tvoj predavač bit će Jan Kinčl, vrhunski hrvatski DJ koji je inače stalni predavač u odjelu audio produkcije na UNITEDPOP akademiji. Osim što je uspješan u svom poslu već 20 godina Jan je i vlasnik izdavačke kuće s neopisivo velikim iskustvom s hrvatske scene elektroničke glazbe. On je i pokretač Cycle produkcijskog kolektiva koji iza sebe ima hvalevrijedne audio projekte za klijente kao što su Rimac, RedBull te mnogobrojne regionalne i međunarodne diskografske kuće.

Kapacitet učionice je 20 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te produkcija elektroničke glazbe Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.