AUDIO PRO ti nudi studentske popuste!

11/11/2022

unitedpop

Novosti

0

AUDIO PRO ti nudi studentske popuste!

Već znate da se stalno trudimo da vam život na kampusu bude ljepši i ugodniji, ali jeste li znali da kontinuirano radimo na brojnim pogodnostima koje imate kao naši polaznici?

Uz estetske promjene u učionicama i hodnicima, poboljšanja opreme kako bi stalno radili na vrhunskim alatima, od ove godine smo uveli program partnerstva koji je namijenjen isključivo našim polaznicima.

Ponosni smo da smo prvo takvo partnerstvo sklopili s brendom AUDIO PRO ARTIST za polaznike u odjelu audio produkcije!

AUDIO PRO ARTIST od studenog 2007. godine posluje u Zagrebu, naša je go-to adresa za nabavu audio opreme koju koristite na kampusu. Široka ponuda glazbenih instrumenata te profesionalna audio i rasvjetna oprema namijenjena svim uzrastima, od početnika preko renomiranih glazbenika, vrlo je brzo našla svoj put do svakog zaljubljenika u glazbu i produkciju.

ŠTO OVO ZNAČI ZA UNIITEDPOP POLAZNIKE?!

Od samih početaka AUDIO PRO ARTIST je prepoznat kao glazbeni centar s ljubaznim i stručnim osobljem, brzom i kvalitetnom uslugom, a za Hrvatske prilike gotovo nevjerojatnom ponudom proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača. Ponudu prati i njihova web stranica, koja omogućuje kupcima u svakom kutku Hrvatske da im glazbena oprema bude na dohvat ruke.

Drum roll please….

Na našoj oglasnoj ploči na kampusu svakih će se mjesec-dva izmjenjivati posebne ponude za polaznike UNITEDPOP akademije koje su pripremili naši fantastični partneri!

Uz obraćanje posebne pozornosti na kurikulum i opremu koja se koristi u pojedinoj fazi obrazovanja, AUDIO PRO pripremit će nove i posebno prilagođene pogodnosti na kupovinu opreme u njihovoj trgovini.

  • Posebno smo ponosni na suradnju sa školama i učilištima, za koje smo uvijek osiguravali dodatne popuste, kako bi potaknuli njihovu daljnju edukaciju i omogućili glazbenu opremu dostupnijom. Uvijek se trudimo pratiti svjetske trendove, pružamo podršku u vidu vlastitog servisa, a svake godine organiziramo i razne radionice i prezentacije – kaže nam Helena Ernoić iz AUDIO PRO-a

 

Sve informacije o pogodnostima koje ti pruža AUDIO PRO kao našem polazniku pronađi na oglasnoj ploči na kampusu! Prije nego se odlučiš na kupovinu obavezno svrati do naše referade po potvrdu o statusu UNITEDPOP studenta koju ćeš ponijeti sa sobom u shopping 🙂

Post by unitedpop

Comments are closed.