POP Predavanja: Natrag smo na kampusu, prijavi se!

29/06/2021

unitedpop

Novosti

0

Nakon dugo vremena, besplatna predavanja opet na kampusu!

Zbog povoljne epidemiološke situacije, selimo dalje od ekrana! Svi zainteresirani sada mogu doći na besplatna predavanja na naš kampus.

U proteklih godinu i pol dana, dali smo sve od sebe kako bi nastavili s praksom besplatnih predavanja za sve zainteresirane jednom mjesečno. Ona služe kao odlična prilika da naučiš nešto novo i istovremeno upoznaš naše predavače, osjetiš vibru kampusa i razgledaš svu opremu koju naš kampus nudi. Zbog epidemije, predavanja smo morali preseliti u online prostor koji značajno smanjuje mogućnost da zainteresirani studenti poput tebe dožive kampus i nauče nešto koristeći modernu opremu.

No ovoga mjeseca, uz pridržavanje distance i nošenje maski, pozivamo te na besplatna predavanja na našem kampusu! Naši predavači iz četiri različita odjela održat će čak četiri različita predavanja iz područja modnog dizajna, fotografije, glasovne glume i glazbe. Adresa je Radnička cesta 1a, a predavanja će se održati u subotu ujutro, s početkom u 10:00 sati. Prijavi se klikom na jednu od radionica niže i vidimo se u subotu ujutro!

    Post by unitedpop

    Comments are closed.