Cubase: osnove za početnike – 02.09.2021.

Cubase: osnove za početnike

U jednosatnoj radionici koristeći najmodernija Mac računala i Cubase software, nauči osnove najpopularnijeg programa za produkciju glazbe!

Želiš krenuti s glazbenom produkcijom ali ni sam ne znaš kako? Nauči osnove obrade zvuka koristeći Cubase i uz sve čari ovog softverskog alata kreni u svijet glazbene produkcije. Prijavi se na besplatnu radionicu na kojoj će te naš predavač Tom Šlogar naučiti osnove Cubasea. Za tvoj rad osigurano je Apple računalo, stoga trebaš ponijeti jedino dobru volju.

Tom Šlogar naš je predavač iz audio odjela. Unatoč iskustvu u domeni produkcije glazbe, sound designa i zvučnih efekata za video igre još od kraja devedesetih, prednost daje živim instrumentima. Milijuni casual gamera diljem svijeta su proveli sate i dane uz zvučne podloge ovog ‘čovjeka iz sjene’. Primarno kao dugogodišnji gitarist, njegovo je glavno područje ‘odsvirana’ glazba, snimanje glazbenika i suradnja s bendovima u ulozi glazbenog producenta.

Kapacitet učionica je 20 računala. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 18 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te glazbena produkcija? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.