0%
photo & media designer
želiš postati profesionalni fotograf?
• obrazovanje u trajanju od dvije godine
• oprema na kampusu ti je dostupna za vježbe
• očekuje te profesionalno okruženje
info
Pretvori svoj talent u posao u kojem ćeš uživati! Tvoje obrazovanje započinje s teorijom i praksom o kompoziciji fotografije, vizualnoj komunikaciji media designu i fotografiji te ti pomaže u ostvarenju ideja za korištenje u raznim medijima savladavanjem osnovnih aspekata tvog budućeg poslovnog zanimanja. Unutar programa UNITEDPOP diplome naučit ćeš preuzeti umjetničku odgovornost u cjelokupnom procesu photoshootinga i ovladati svim praktičnim znanjima. Ukupno znanje iz šest certifikata, koliko ih ima unutar ovog programa obrazovanja, omogućit će ti da imaš široko znanje na cijeli spektar tehnologije i alata koji se koriste u fotografiji kao i razumijevanje kreativnih procesa i multinacionalnih tržišta. Postani „Photo i Media Designer“ i hrabro zakorači na kreativno tržište.
• Početak semestra: siječanj i listopad
• Ukupna nastava: 14 sati tjedno
• Predavanja: 8 sati tjedno
• Praktični i samostalan rad: 6 sati tjedno
što ćeš naučiti?
• Korištenje Photoshopa i Lightrooma
• Odabir objektiva i bljeskalica
• Acrobat i Ilustrator
• Pravne aspekte, autorska prava i distribuciju fotografija
• Različite vrste fotografije i različite foto kamere
• Digitalno obrađivanje fotografije i grafički dizajn
• Fotonovinarstvo i dokumentarnu fotografiju
• Teoriju dizajna i fotografiranje u praksi
• Skeniranje i reprofotografija
• Osnove dizajna i skiciranja
• Oblike, prijelome, boje i tipografiju
• Tehnologiju tiskanja i pravne aspekte
posjeti nas
* ako ostaviš svoj kontakt, javit ćemo ti se za informativni sastanak u školi
design & photography odjel
tvoji predavači
vrhunski team profesionalaca

moduli koji su dio diplome
istraži
klikni na naziv za više informacija
Photography Assistant
Upoznaj se sa svim aspektima u radu s kamerom, svjetlima i bljeskalicama i nauči asistirati fotografima tijekom snimanja. U ovom modulu naučit ćeš osnove vizualne komunikacije i obrade slike te kako pravilno koristiti svjetlo.
Photography Editor
U ovom modulu kreirat ćeš fotografije razne tematike za vlastiti album. Savladat ćeš teoriju dizajna, boja i digitalne aspekte fotografije. U svoj kreativni rad ukomponirat ćeš stečeno znanje o perspektivi te odnosu oblika i kontrasta. Upoznati ćeš se sa svim oblicima tiskarskih strojeva i načina otiska te procesom rada.
Photography Designer
Upoznat ćeš se sa svim aspektima u radu s kamerom s ciljem fotografiranja proizvoda za oglašivačke kampanje. Naučit ćeš kako složiti ugovore te se upoznati sa svim zakonskim aspektima ovoga posla.
Computer Graphics Designer
Uđi u svijet grafičkog dizajna i nauči kako ideju grafički oblikovati u finalni proizvod koji će biti zanimljiv i svrsishodan. U ovom modulu savladat ćeš grafički dizajn, kreiranje logotipa, brošura i ostalih materijala kroz rad na profesionalnoj opremi i programima za grafičku obradu. Naučit ćeš teoriju boja i primjenu različitih logotipa.
Graphic Designer
Nakon usvojenih osnovnih znanja i uvođenja u svijet fotografije i foto opreme savladat ćeš osnove vizualne komunikacije i teorije boja. Upoznajući mogućnosti boja, oblika, različitih perspektiva i tipografije naučit ćeš pripremiti datoteke za završni proces tiska.
Media Designer
Kroz proces dizajniranja, naučit ćeš kako pronaći pravi balans između funkcionalnosti i samog dizajna. Kreirat ćeš koncepte za kampanje i strategije, uzimajući u obzir financijske okvire. Savladat ćeš procese koji uključuju autorska prava vezana uz same fotografije.
želiš više?
nastavak obrazovanja
Nakon diplome svoje obrazovanje možeš nastaviti na *preddiplomski studij, koji izvodi UNITEDPOP akademija u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma, dva seminara i odobreni test engleskog jezika određene razine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Preddiplomski studij (Bachelor) UNITEDPOP akademije u suradnji s „University of West London“ izvodi se po strogim kriterijima organizacija „UK Quality Assurance Agency for Higher Education“ i „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Treća godina preddiplomskog studija uključuje predavanja na UNITEDPOP kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu svakog prvog vikenda u mjesecu. Sveukupni prosječan iznos za tromjesečna putovanja i odsjedanja u sklopu treće godine iznosi oko 500 EUR. Preporučujemo rezervaciju smještaja i prijevoza odmah po primitku rasporeda kako bi troškovi bili što manji.
odjel fotografije
kampus zagreb
mjesto za tvoj praktični rad
mark denman
"god creates the beauty,
my camera and I are a witness..."
želiš pokrenuti novu karijeru?
popuni formu
ubrzo ćemo ti se javiti
zanimaju te druge opcije obrazovanja?
pogledaj što sve imamo u ponudi ovog odjela
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off