0%
graphic designer diploma
želiš postati grafički dizajner?
• obrazovanje u trajanju od dvije godine
• oprema na kampusu ti je dostupna za vježbe
• očekuje te profesionalno okruženje
info
Svoju kreativnost izrazi u kojem god obliku i mediju poželiš! Grafički dizajn jedno je od brzo rastućih tržišta i potražnja za njim ne jenjava. Svoje obrazovanje započinješ s teorijom i praksom o osnovama grafičkog dizajna, a tvoj osjećaj za estetiku, boje i oblike pomaže ti u kreiranju dizajna za različite oblike komuniciranja. Kroz module ćeš steći vještine i znanja u radu s najrelevantnijim programima za uređivanje grafike i koristiti ih na kreativne načine. Uz to, naučit ćeš dizajnirati uredsku opremu, brošure, reklamne kampanje, oglase, plakate i letke. Unutar programa UNITEDPOP diplome naučit ćeš preuzeti umjetničku odgovornost u cjelokupnom procesu obrade i pripreme materijala i ovladati svim praktičnim znanjima. Ukupno znanje iz šest certifikata, koliko ih ima unutar ovog programa obrazovanja, omogućit će ti da imaš široko znanje na cijeli spektar tehnologije i alata koji se koriste u grafičkom dizajnu kao i razumijevanje kreativnih procesa i multinacionalnih tržišta. Postani „Graphic Designer“ i hrabro zakorači na kreativno tržište.
• Početak semestra: siječanj i listopad
• Ukupna nastava: 14 sati tjedno
• Predavanja: 8 sati tjedno
• Praktični i samostalan rad: 6 sati tjedno
što ćeš naučiti?
• Korištenje Photoshopa i Lightrooma
• Odabir objektiva i bljeskalica
• Acrobat i Ilustrator
• Pravne aspekte i profesionalno okruženje
• Teoriju boje, zakone i forme
• Ilustraciju i generiranje ideje
• After Effects, Layer Editing i Keyframe osnove
• Koncept fotografije i povijest dizajna
• Artwork
• Foto studio i studijsku opremu
• Oblike, prijelome, boje i tipografiju
• Tehnologiju tiskanja i pravne aspekte
posjeti nas
* ako ostaviš svoj kontakt, javit ćemo ti se za informativni sastanak u školi
design & photography odjel
tvoji predavači
vrhunski team profesionalaca

moduli koji su dio diplome
istraži
klikni na naziv za više informacija
Computer Graphics Designer
Uđi u svijet grafičkog dizajna i nauči kako ideju grafički oblikovati u finalni proizvod koji će biti zanimljiv i svrsishodan. U ovom modulu ćeš savladati grafički dizajn, kreiranje logotipa, brošura i ostalih materijala kroz rad na profesionalnoj opremi i programima za grafičku obradu. Naučit ćeš teoriju boja i primjenu različitih logotipa.
Graphic Designer
Nakon usvojenih osnovnih znanja i uvođenja u svijet opreme za grafički dizajn i foto opreme savladat ćeš osnove vizualne komunikacije i teorije boja. Upoznajući mogućnosti boja, oblika, različitih perspektiva i tipografije naučit ćeš pripremiti datoteke za završni proces tiska.
Image Designer
U ovom modulu ćeš savladati osnove dizajna i stvoriti inovativan pristup koji će ti omogućiti da s lakoćom dizajniraš plakate, letke i ostale materijale.
Photography Assistant
Upoznaj se sa svim aspektima u radu s kamerom, svjetlima i bljeskalicama i nauči asistirati fotografima tijekom snimanja. U ovom modulu naučit ćeš osnove vizualne komunikacije i obrade slike te kako pravilno koristiti svjetlo.
Media Designer
Kroz proces dizajniranja ćeš naučiti kako pronaći pravi balans između funkcionalnosti i samog dizajna. Kreirat ćeš koncepte za kampanje i strategije uzimajući u obzir financijske okvire. Savladat ćeš procese koji uključuju autorska prava vezana uz same fotografije.
Motion Designer
Dizajnirat ćeš pokretne sekvence za film, trailere, glazbene spotove, web ili mobilni dizajn. U suradnji s redateljima, programerima i producentima naučit ćeš razvijati logotipe, pokretnu tipografiju i ostale motion-graphics elemente u video sadržajima.
želiš više?
nastavak obrazovanja
Nakon diplome svoje obrazovanje možeš nastaviti na *preddiplomski studij, koji izvodi UNITEDPOP akademija u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma, dva seminara i odobreni test engleskog jezika određene razine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Preddiplomski studij (Bachelor) UNITEDPOP akademije u suradnji s „University of West London“ izvodi se po strogim kriterijima organizacija „UK Quality Assurance Agency for Higher Education“ i „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Treća godina preddiplomskog studija uključuje predavanja na UNITEDPOP kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu svakog prvog vikenda u mjesecu. Sveukupni prosječan iznos za tromjesečna putovanja i odsjedanja u sklopu treće godine iznosi oko 500 EUR. Preporučujemo rezervaciju smještaja i prijevoza odmah po primitku rasporeda kako bi troškovi bili što manji.
odjel grafičkog dizajna
kampus zagreb
mjesto za tvoj praktični rad
paul rand
"design is so simple, that's
why it is so complicated..."
želiš pokrenuti novu karijeru?
popuni formu
ubrzo ćemo ti se javiti
zanimaju te druge opcije obrazovanja?
pogledaj što sve imamo u ponudi ovog odjela
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off