0%
interactive audio designer diploma
želiš postati inženjer zvuka za igrice?
• obrazovanje u trajanju od dvije godine
• oprema na kampusu ti je dostupna za vježbe
• očekuje te profesionalno okruženje
info
Ako želiš sveobuhvatno obrazovanje temeljeno na praktičnom radu uz vrhunsku opremu, United POP diploma iz audio inženjeringa za igrice savršen je izbor za tebe. Kvalitetnim programom u trajanju od 18 mjeseci, dvije školske godine, savladat ćeš sve izazove iz svijeta glazbene produkcije i audio inženjeringa te njihova implementacija u digitalni svijet i virtualnu stvarnost. U dijelu obrazovanja audio produkcije suvereno ćeš vladati radom u studiju na profesionalnoj opremi i konzolama velikog formata te procesom snimanja, miksanja i masteringa, a u dijelu obrazovanja za razvoj i implementaciju zvuka za igrice steći ćeš znanje za bavljenjem ovom najbrže rastućom industrijom . U tvoje obrazovanje ulazi i produkcija i dizajn zvuka za film i video igre, Surround zvuk, mastering i akustika prostorija. Interaktivni audio dizajner program obrazovanja donosi ti diplomu s kojom možeš nastaviti obrazovanje na preddiplomskom studiju BA (Hons) Music Technology Specialist*.
• Početak semestra: siječanj i listopad
• Ukupna nastava: 14 sati tjedno
• Predavanja: 8 sati tjedno
• Praktični i samostalan rad: 6 sati tjedno
što ćeš naučiti?
• Koristiti profesionalnu audio opremu u pravom glazbenom studiju
• Koristiti procesor i efekte kod miksanja glazbe
• Teoriju zvuka i akustiku prostora
• Koristiti alate u produkciji glazbe za igre
• Istrenirati svoj sluh kako bi vladao audio sadržajem
• Sve o analognoj i digitalnoj tehnologiji u glazbenoj produkciji
• Najmodernije tehnike miksanja i masteringa
• Glazbenu teoriju koja će ti pomoći kod aranžmana i pisanja
• Protok signala unutar studija i opreme
• Praktični rad na velikom broju projekata
• Snimanje zvuka u 360°
• Virtualna stvarnost
posjeti nas
* ako ostaviš svoj kontakt, javit ćemo ti se za informativni sastanak u školi
music & sound odjel
tvoji predavači
vrhunski team profesionalaca

moduli koji su dio diplome
istraži
klikni na naziv za više informacija
Music Producer
Modul glazbene produkcije temelji se na studijskom snimanju instrumenata, rad na softveru za glazbenu produkciju i osnovnoj obradi audio signala. Naučit ćeš kako postaviti glasnoće mikrofona, učitati audio i MIDI zapise te samostalno snimiti bend. U procesu ćeš naučiti osnove teorije zvuka i struje, o samom procesu snimanja, instrumentima te protoku signala analognih konzola.
Sound Technician
Modul predstavlja nastavak obrazovanja nakon glazbene produkcije i proširuje znanje snimanja i obrade signala te uvodi proces miksanja. Naučit ćeš sve o naprednoj digitalnoj tehnologiji, procesorskoj sekciji i efektima, kako miksati i dokumentirati snimku, Surround zvuku te zvučnicima i pojačalima, a tvoj praktični dio će biti ispred analogne konzole velikog formata.
Sound Engineer
Ovaj modul predstavlja treći stupanj Audio Engineer diplome te donosi napredne tehnike snimanja i miksanja zvuka koristeći digitalne i analogne uređaje. Naučit ćeš upravljati procesom snimanja u stereo i surround polju, upravljati tehnologijom u radijskom emitiranju i prijenosu signala, o akustici prostorija, masteringu, dokumentaciji finalnog proizvoda i glazbenom menadžmentu.
Music Assistant
Kada se spoje pravi akord, ritam i zvuk nastaje pjesma. Naučit ćeš sve o tonovima, akordima i glazbenim intervalima te kako ih odsvirati na klavijaturi. Bit ćeš u mogućnosti zapisati kompoziciju koristeći notno sučelje te stvarati svoja glazbena djela bilo kojeg glazbenog stila. Uz poznavanje audio tehnologije glazbena teorija dolazi kao zaokružena cjelina u profesionalnoj audio produkciji.
Interactive Audio Designer
Ovaj modul predstavlja tvoj ulaz u svijet razvoja zvuka za digitalne aplikacije i video igre. Glavni fokus tvoga znanja bit će pozicioniranje zvuka u prostoru i realizacija zvuka za virtualnu realnost u krugu od 360°. Razumjet ćeš pojam zvučnog prostora i svih procesa post-produkcije, te korištenja produkcijskih softvera kao što je WWISE na profesionalan način u game dizajnu.
Interactive Audio Engineer
Ovaj modul obrađuje fascinantni svijet audio produkcije u interaktivnim medijima. Za razliku od produkcije od linearnih medija u glazbenoj produkciji savladat ćeš potpuno drugačiji pristup u radu sa zvukom. Kako svaki zvuk odgovara isključivo odlukama igrača video igara naučit ćeš raditi s puno predviđanja i nepoznatih odluka igrača. U produkciji zvuka za video igre potrebno je kreirati neovisni audio svijet visoke kvalitete koji ćeš prilagoditi svakoj situaciji.
želiš više?
nastavak obrazovanja
Nakon diplome svoje obrazovanje možeš nastaviti na *preddiplomski studij, koji izvodi UNITEDPOP akademija u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma, dva seminara i odobreni test engleskog jezika određene razine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Preddiplomski studij (Bachelor) UNITEDPOP akademije u suradnji s „University of West London“ izvodi se po strogim kriterijima organizacija „UK Quality Assurance Agency for Higher Education“ i „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Treća godina preddiplomskog studija uključuje predavanja na UNITEDPOP kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu svakog prvog vikenda u mjesecu. Sveukupni prosječan iznos za tromjesečna putovanja i odsjedanja u sklopu treće godine iznosi oko 500 EUR. Preporučujemo rezervaciju smještaja i prijevoza odmah po primitku rasporeda kako bi troškovi bili što manji.
odjel audio produkcije
kampus zagreb
mjesto za tvoj praktični rad
quincy jones
"you make your mistakes to learn
how to get to the good stuff..."
želiš pokrenuti novu karijeru?
popuni formu
ubrzo ćemo ti se javiti
zanimaju te druge opcije obrazovanja?
pogledaj što sve imamo u ponudi ovog odjela
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off