0%
marketing & media manager
želiš postati menadžer za marketing i medije?
• obrazovanje u trajanju od dvije godine
• oprema na kampusu ti je dostupna za vježbe
• očekuje te profesionalno okruženje
info
Kvalitetno obrazovanje počinje sa savladavanjem osnovnih aspekata tvog budućeg poslovnog zanimanja. Unutar programa UNITEDPOP diplome naučit ćeš kako prepoznati komercijalnu vrijednost tržišta te kako se obratiti ciljanim skupinama, komunicirati s njima, osmisliti nove projekte i evente, uspješno ih koncipirati i ostvariti. Ovladat ćeš vještinama online, ali i offline marketinga, oglašavanja, osnovama PR-a te taktikama putem kojih ćeš uspješno provoditi strategije upravljanja medijima. Sve ove vještine spojene su u funkciju „Marketing & Media Managera“ koji ćeš uspješno postati nakon što ovladaš još i pravnim, financijskim te organizacijskim vještinama kojima će te tvoji predavači podučiti. Ukupno znanje iz šest certifikata, koliko ih ima unutar ovog programa obrazovanja, omogućit će ti da imaš široki pogled na cijeli spektar kreativnih procesa i multinacionalnih tržišta. Nakon ove dvije godine obrazovanja samostalno ćeš razvijati i upravljati strategijama s velikom preciznošću i jasnoćom!
• Početak semestra: siječanj i listopad
• Ukupna nastava: 14 sati tjedno
• Predavanja: 8 sati tjedno
• Praktični i samostalan rad: 6 sati tjedno
što ćeš naučiti?
• Projektni menadžment i korištenje organizacijskih alata
• Tehnike poticanja kreativnosti i komunikacijske vještine
• Marketinške koncepte te budžetiranje i vođenje kampanja
• Pravne aspekte, autorska prava i distribuciju glazbe
• Tehnologiju i alate event menadžmenta
• Osnove kreiranja sadržaja i video produkcije
• Analizu i prepoznavanje potreba tržišta
• Digitalno oglašavanje i upravljanje društvenim mrežama
• Content marketing, viralni i e-mail marketing
• Planiranje i organizaciju koncerata i festivala
• Komunikaciju s javnošću i oglašavanje u medijima
• Kreiranje projektne dokumentacije i upravljanje projektom
posjeti nas
* ako ostaviš svoj kontakt, javit ćemo ti se za informativni sastanak u školi
marketing & management odjel
tvoji predavači
vrhunski team profesionalaca

moduli koji su dio diplome
istraži
klikni na naziv za više informacija
Project Manager
Uđi u svijet Project Managementa i nauči kako od ideje napraviti projekt koji će biti strukturiran, ostvariv i profitabilan. U osnove projektnog managementa ubrajaju se vještine upravljanja, komunikacije, planiranja, implementacije i financija. Uz te vještine steći ćeš i znanja kako odabrati prikladne marketinške metode, učinkovito upravljati vremenom i pravilno prezentirati svoj konačni proizvod ili projekt.
Event Manager
Dobar event se pamti! Upravo ćeš takav jedinstveni event, koji će ostati u sjećanju kao dobro organiziran i zabavan, moći samostalno organizirati nakon što te tvoji predavači nauče pravilima i trikovima ovog zanata. Kroz ovaj certifikat steći ćeš vještine i znanja potrebne za planiranje, provedbu i oglašavanje događanja. Naučit ćeš kreirati projekcije troškova i budžete, osnove PR-a i oglašavanja, kako izgleda suradnja sa sponzorima te pravne aspekte organizacije jednog događaja.
Music Manager
Misliš li da bi se dobro snašao u ulozi savjetnika umjetnicima i izvođačima? Ovaj će te certifikat naučiti upravo kako da budeš savjetnik, financijski stručnjak, pravnik i organizacijski mag. Uz ove vještine steći ćeš i znanja o glazbenom marketingu, promociji i prodaji, sastavljanju ugovora i upravljanju licencama te diskografiji i njezinim zakonitostima.
Marketing Manager
Svaka profesija ima barem malo marketinga u sebi, a ti želiš naučiti kako za svoju kampanju razviti marketinšku strategiju te razviti taktike i ciljeve fokusirane na prodaju. Uz to ćeš naučiti identificirati ciljne skupine, kako im se obratiti, steći znanje o online i offline oblicima oglašavanja i pravilima tržišta. Također ćeš steći i vještine dobre komunikacije, kreiranja brenda te formiranja imidža svog proizvoda ili projekta.
Online Marketing Manager
Nakon što uspješno savladaš osnovna znanja tvoje obrazovanje se nastavlja, a tvoj glavni alat postaje internet! U ovom ćeš certifikatu naučiti kako sagledati širu sliku te pronaći načine na koji se online i offline kampanje nadopunjuju. Naučit ćeš uzeti u obzir relevantne brojeve i pokazatelje kod odabira oglašivačkih strategija koji osiguravaju najbolje moguće rezultate u zadanome budžetu.
Media Manager
Za uspješnu komunikaciju putem određenih medija ili formata potrebno je poznavanje i detaljna analiza tržišta. Ovaj certifikat će te naučiti kako razviti vlastite koncepte i strategije te ćeš savladavati nove vještine na polju obrade materijala, financija, prodaje i marketinga. Naučit ćeš pregovarati, slagati ugovore, kreirati medijske planove, ali i upoznati sve medijske formate i njihove zakonitosti.
želiš više?
nastavak obrazovanja
Nakon diplome svoje obrazovanje možeš nastaviti na *preddiplomski studij, koji izvodi UNITEDPOP akademija u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma, dva seminara i odobreni test engleskog jezika određene razine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Preddiplomski studij (Bachelor) UNITEDPOP akademije u suradnji s „University of West London“ izvodi se po strogim kriterijima organizacija „UK Quality Assurance Agency for Higher Education“ i „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Treća godina preddiplomskog studija uključuje predavanja na UNITEDPOP kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu svakog prvog vikenda u mjesecu. Sveukupni prosječan iznos za tromjesečna putovanja i odsjedanja u sklopu treće godine iznosi oko 500 EUR. Preporučujemo rezervaciju smještaja i prijevoza odmah po primitku rasporeda kako bi troškovi bili što manji.
odjel marketinga i medija
kampus zagreb
mjesto za tvoj praktični rad
henry ford
"stopping advertising to save money is
like stopping your watch to save time..."
želiš pokrenuti novu karijeru?
popuni formu
ubrzo ćemo ti se javiti
zanimaju te druge opcije obrazovanja?
pogledaj što sve imamo u ponudi ovog odjela
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off