0%
fashion designer diploma
želiš postati modni dizajner?
• obrazovanje u trajanju od dvije godine
• oprema na kampusu ti je dostupna za vježbe
• očekuje te profesionalno okruženje
info
Budi dio najveće svjetske industrije i izrazi svoju kreativnost kroz materijale i krojeve. Svoje obrazovanje započinješ s teorijom i praksom o osnovama rada u Adobe Illustratoru, a tvoj osjećaj za estetiku, boje i oblike pomaže ti u kreiranju svog dizajna. Kroz module ćeš dizajnirati individualne komade odjeće ili cijelu kolekciju i naučiti vjerovati svojoj intuiciji koja ti govori što je u trendu. Po završetku modula posjedovat ćeš potrebne vještine za kreativni način izražavanja u svim fazama modnog procesa, od inicijalne ideje do izrade i proizvodnje. Ukupno znanje iz šest certifikata, koliko ih ima unutar ovog programa obrazovanja, omogućit će ti da imaš široko znanje na cijeli spektar tehnologije i alata koji se koriste u modnom dizajnu kao i razumijevanje kreativnih procesa i multinacionalnih tržišta. Postani „Fashion Designer“ i hrabro zakorači na kreativno tržište.
• Početak semestra: siječanj i listopad
• Ukupna nastava: 14 sati tjedno
• Predavanja: 8 sati tjedno
• Praktični i samostalan rad: 6 sati tjedno
što ćeš naučiti?
• Korištenje Adobe Illustratora
• Sve o povijesti mode i modnim dodatcima
• Snagu i ekonomiju tržišta kao i trendova
• Teoriju boja i sve o tkaninama i vlaknima
• Proces izrade i proizvodnje odjeće
• Sve o dizajnu i modnoj ilustraciji
• Modeliranje svih dijelova odjeće
• Kako rade šivači strojevi
• Krojiti i šivati sve komade odjeće
• Kreirati kroj
• Napraviti kolekciju
• Pripremiti svoj portfolio
posjeti nas
* ako ostaviš svoj kontakt, javit ćemo ti se za informativni sastanak u školi
fashion odjel
tvoji predavači
vrhunski team profesionalaca

moduli koji su dio diplome
istraži
klikni na naziv za više informacija
Fashion Illustrator
Bez obzira radi li se o klasičnom papiru ili digitalnom pristupu, naučit ćeš kako pretvoriti svoje dizajnerske ideje u tehničke modne crteže. Steći ćeš samouvjerenost kod biranja boja, proporcija i detalja te pomno upoznati svaki korak od ideje do kreacije.
Fashion Designer
Kroz ovaj modul ćeš istražiti trenutne i prošle trendove te otkriti kako funkcionira svijet modnog dizajna. Savladat ćeš potrebne vještine za rad u modnoj industriji te naučiti kako planirati i prezentirati vlastite ideje i kolekcije.
Collection Designer
Kroz ovaj modul ćeš naučiti kako svoje ideje pretvoriti u crteže, a svoj ćeš album ispuniti novim modnim ilustracijama. Naučit ćeš iskoristiti i primijeniti svoju kreativnost u zadanim okvirima kolekcija.
Pattern Maker
U ovom ćeš modulu steći znanje potrebno za stvaranje vlastitih industrijskih uzoraka koje ćeš znati pripremiti za masovnu produkciju implementirajući vlastite ideje.
Model Tailor
Naučit ćeš različite tehnike obrade, od ručno rađenih komada do industrijske proizvodnje te ćeš korak po korak savladati kreiranje vlastitih komada odjeće.
Fashion Tailor
Vlastitu ćeš kreativnost naučiti pretvoriti u stvarnost šivanjem kompleksnih uzoraka i njihovom modifikacijom. Znat ćeš odabrati boje, uzorke i dodatke koji će unaprijediti tvoje modne ideje u samom postupku izrade i krojenja.
želiš više?
nastavak obrazovanja
Nakon diplome svoje obrazovanje možeš nastaviti na *preddiplomski studij, koji izvodi UNITEDPOP akademija u suradnji s University of West London. Treća godina obrazovanja odvija se na tri kampusa u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu. Nastava se izvodi vikendima, a preduvjet je završena UNITEDPOP diploma, dva seminara i odobreni test engleskog jezika određene razine. Ovaj način obrazovanja omogućuje ti međunarodne kontakte i poslovne suradnje s drugim studentima i predavačima.
Preddiplomski studij (Bachelor) UNITEDPOP akademije u suradnji s „University of West London“ izvodi se po strogim kriterijima organizacija „UK Quality Assurance Agency for Higher Education“ i „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Treća godina preddiplomskog studija uključuje predavanja na UNITEDPOP kampusima u Berlinu, Kölnu i Amsterdamu svakog prvog vikenda u mjesecu. Sveukupni prosječan iznos za tromjesečna putovanja i odsjedanja u sklopu treće godine iznosi oko 500 EUR. Preporučujemo rezervaciju smještaja i prijevoza odmah po primitku rasporeda kako bi troškovi bili što manji.
odjel modnog dizajna
kampus zagreb
mjesto za tvoj praktični rad
karl lagerfeld
"trendy is the last
stage before tacky..."
želiš pokrenuti novu karijeru?
popuni formu
ubrzo ćemo ti se javiti
zanimaju te druge opcije obrazovanja?
pogledaj što sve imamo u ponudi ovog odjela
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off