Facebok oglašavanje za početnike – 09.09.2021.

POP Radionica: Facebok oglašavanje za početnike

U dvosatnoj radionici na našem kampusu, nauči osnove Facebook oglašavanja i kroz praktične primjere izradi svoju prvu kampanju.

Zanima te marketing, ali ne znaš gdje početi? Nauči osnove kreirajući svoju prvu Facebook kampanju. Društvene mreže su nezaobilazan i jeftin način oglašavanja, a zanimanja koja nisu postojala prije 10 godina danas su tražena na svakom koraku. Luka Kerečin, naš predavač iz odjela marketinga otkrit će ti najjednostavnije trikove i demistificirati Facebook oglašavanje. Nauči kako ostati relevantan postojećoj publici i nove trikove kojima ćeš privući novu publiku, te saznaj je li karijera u marketingu za tebe! Radionica je besplatna i namjenjena je početnicima, a imati ćeš i priliku postaviti pitanja našem predavaču. Za tvoj rad osigurano je Apple računalo, stoga trebaš ponijeti jedino dobru volju.

Luka Kerečin naš je predavač iz management odjela. Luka pliva kao riba u svijetu digitalnog marketinga te radi na komercijalnim projektima osmišljavajući strategije za brendove. Luka je aktivan u domeni entertainment industrije te putuje Amerikom svirajući u heavy metal bendu.

Kapacitet učionica je 8 računala. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu u Zagrebu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 18 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te marketing? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.