Uvod u Google Analytics – 08.05.2021.

Uvod u Google Analytics

Želiš ostvariti karijeru u digitalnom marketingu i savladati Google Analytics?

Dubravko Blaće, naš predavač iz Marketinga & Media odjela objasnit će ti osnove Google Analyticsa. Kroz jednosatno predavanje Dubravko će ti pokazati kako mjeriti uspješnost web stranice i koje su osnovne metrike koje se koriste u digitalnom marketingu. Također, saznati ćeš kako izgleda karijera u analitici digitalnog marketinga te koje se sve mogućnosti nude u tom polju.

Dubravko radi kao team lead u Infobipu, a kroz dugogodišnju karijeru u digitalnom marketingu iskustvo je skupljao u mnogim poljima od content strategija i web administracije do PPC kampanja, SEO-a, Analyticsa i UX-a.

Digitalna industrija postala je jedan od najvećih poslodavaca, kako u Hrvatskoj tako i u cijelome svijetu, a prilike za ostvarenjem karijere su mnogobrojne. UNITEDPOP akademija nudi dvogodišnji program marketinga, a prvi korak ka upoznavanju s temom je ovo besplatno predavanje na koje se možeš prijaviti niže.

Zanima te marketing? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Saznaj više o programima obrazovanja iz marketinga i postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.