Manotto d.o.o.
Registrirani ured:

• Radnička cesta 1A (Business Park 1A), 10 000 Zagreb
• Manotto d.o.o. OIB: 58399497556
• Tel: +385 (0)1 61 16 234
• E-Mail: m.gospic@united-pop.hr
• Web: www.united-pop.hr

Predstavnik i direktor, Marin Gospić

Dizajn i programiranje: Manotto d.o.o.
Odgovoran za urednički sadržaj: Marin Gospić

Autorska prava:

Sadržaji web stranice Manotto d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima. Nije dopuštena upotreba/dupliciranje informacija i/ili podataka, posebice upotreba tekstova, dijelova tekstova ili fotografskih materijala/slika.

Odricanje odgovornosti:

Manotto d.o.o. kao vlasnik web domene sastavlja sadržaj ove internetske stranice uz svu primjerenu pažnju i skrb. Manotto d.o.o. ne može preuzeti nikakvu odgovornost za točnost, potpunost i aktualnost sadržaja. Uređivački doprinosi obilježeni imenom autora odražavaju mišljenje autora, a ne izričito mišljenje Manotto d.o.o.

Vanjske poveznice:

Web stranica Manotto d.o.o. sadrži tzv linkove na web stranice trećih strana (putem “hiperveze”). Manotto d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj tih web stranica trećih strana. Davatelji usluga su odgovorni za svoje web stranice. Također, na web stranici Manotto d.o.o. mogu se povezati druge web stranice bez našeg znanja. Manotto d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za prezentaciju, sadržaj ili bilo kakav odnos s Manotto d.o.o. na stranicama trećih osoba. Manotto d.o.o. odgovoran je za vanjske sadržaje samo ako ima pozitivno znanje o njima (također o ilegalnim ili krivičnim sadržajima) i ako je tehnički moguće i razumno za Manotto d.o.o. spriječiti njihova uporaba. Međutim, Manotto d.o.o. nije obvezan stalno provjeravati vanjski sadržaj, ali ako postanemo svjesni mogućih kršenja zakona, odgovarajuće vanjske veze odmah će se izbrisati.

Zaštita podataka:

Manotto d.o.o. pridaje veliku važnost ispravnom postupanju s osobnim podacima i tretira ih strogo povjerljivo, u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka. Daljnje pojedinosti naći ćete u izjavi o zaštiti podataka / izjavi o privatnosti.

Upiti službeniku za zaštitu podataka mogući su na: m.gospic@united-pop.hr

Rješavanje sporova:

Europska komisija pruža platformu za rješavanje sporova (OS) na mreži: https://ec.europa.eu/consumers/odr
Imajte na umu da ne sudjelujemo i nismo obavezni sudjelovati u postupcima rješavanja sporova na potrošačkim arbitražnim komisijama.

without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/home/unitedpophr/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off