Kako do dobre fotke uz sve mogućnosti tvojeg fotića – 10.04.2021.

Kako do dobre fotke uz sve mogućnosti tvojeg fotića
Goran Berović

Društvene mreže, web stranice, promotivni materijali ili bilo koji drugi razlog zašto trebaš savršenu fotku u ovoj priči nisu uopće bitni. Tema ove radionice je kako svoju opremu iskoristiti do maksimuma te uz nju napraviti fotku koja će osvojiti publiku!

Memorijske kartice, baterije, flashevi, stativi, torbe samo su jedan dio ove radionice, a dotaknut ćeš se i stvaranja videa sa svojim fotićem.Vanjski mikrofoni i ledice postat će tvoj najbolji saveznik. Nauči iskoristiti sve mogućnosti svog foto aparata i zavladaj svim platformama sa znanjem koje će ti prenijeti naš predavač.

Goran Berović je inženjer informatike koji je ured zamijenio koncertnim dvoranama, festivalima i filmskim setom. Fotografiju i video spaja s glazbom posljednjih osam godina, a surađuje s najvećim izdavačkim kućama i glazbenicima iz regije. Njegove fotografije, bilo glazbenika u pokretu na bini ili ispred svjetla studijskih reflektora sigurno si uočio u medijima, ali i na omotima njihovih izdanja. Goran predaje na UNITEDPOP akademiji u Zagrebu.

Post by unitedpop

Comments are closed.