Kako napravilti logo u Adobe Illustratoru? – 05.03.2022.

Kako napravilti logo u Adobe Illustratoru?

U besplatnoj radionici koristeći najmodernija Mac računala i Adobe Illustrator software, nauči osnove jednog od najpopularnijeg programa za grafički dizajn!

Želiš započeti s grafičkim dizajnom ali ni sama ne znaš kako? Nauči osnove kreirajući svoj prvi logotip u Ilustratoru. Svaki brend, event ili poslovanje treba nešto prema čemu će biti prepoznatljiv, a kreiranje identiteta nekog proizvoda uzbudljiv je proces koji uključuje puno istraživanja i znanja. Grafički dizajneri su mađioničari koji stvaraju logotipe brendova koje svi pamtimo kroz život, a ako je ovo nešto čime se želiš baviti u životu onda je UNITEDPOP radionica prava polazišna točka za tvoju buduću karijeru. Prijavi se na besplatnu radionicu na kojoj će te naša predavačica Nina Vulić naučiti osnove Illustratora. Za tvoj rad osigurano je Apple računalo, stoga trebaš ponijeti jedino dobru volju.

Nina Vulić naša je predavačica iz odjela grafičkog dizajna. Za sebe kaže da je možda-previše-umjetnički-nastrojena grafička dizajnerica. U misiji je dokazivanja kako se zaista može živjeti od umjetnosti. Agencijsko iskustvo u svijetu marketinga i oglašavanja dovelo je do zaključka kako je grafički dizajn ipak pravi put za ostvarivanje poslovnog i osobnog rasta, a trenutno uživa benefite freelancerskog života u suradnji s domaćim i stranim klijentima.

Kapacitet učionice je 8 računala. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te grafički dizajn? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.