Kako napraviti uspješnu vizualnu kampanju – 11.06.2022.

Kako napraviti uspješnu vizualnu kampanju

Zanima te grafički dizajn i želiš raditi nezaboravne vizualne kampanje? Prijavi se na besplatno predavanje i nauči koje elemente treba sadržavati tvoja vizualna kampanja i dizajn kako bi postigao uspjeh!

Grafički dizajneri danas moraju se natjecati u iznimno kompetitivnom okruženju i proizvoditi materijale koji su besprijekorni u prenošenju poruke te zadobivanju pažnje publike. Evoluiraj u pravog Content kreatora uz besplatno predavanje na kojem ćeš naučiti sve o psihologiji pojedinih elemenata vizuala, kako ih uklopiti te kako najbolje iskomunicirati poruku koja ti je zadata.

Vizualne kampanje zasigurno su jedan od najuzbudljivijih poslova koje obavlja grafički dizajner. One stvaraju interes, zarobljavaju pažnju i rezultiraju s uspjehom u cilju vizualne kampanje. Tvoja predavačica Gloria Mage Gospić će te podučiti svim trikovima koji stoje u pozadini kreiranja vizualnih kampanja te kako da preuzmeš inicijativu prilikom njihovih osmišljavanja.

Direktorica Komunikativne agencije i PR stručnjakinja s 10 godina iskustva, Gloria Mage Gospić suvereno vlada projektima iz politike, gospodarstva, društveno odgovornog poslovanja i lifestyle sektora. Posebno uživa u kreiranju komunikacijskih i marketinških strategija, strategija za društvene mreže, evenata i projekata, a u slobodno vrijeme istražuje svjetske primjere dobrih i loših praksi. Budnim okom prati široki spektar događanja u državi i svijetu te bilježi svaki zanimljiv slučaj kako bi na tim primjerima konkretnije prenjela znanje svojim polaznicima i polaznicama.

Kapacitet naše grafičke učionice je 10 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti predavanje, molimo te da prijavu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te grafički dizajn? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.