Kako organizirati event za promociju branda – 02.04.2022.

Kako organizirati event za promociju branda

Voliš organizirati evente i želiš znati kako ih iskoristiti za promociju branda? Prijavi se na besplatno predavanje i doznaj sve o tome.

Bez obzira da li se radi o osvještavanju imagea branda, lansiranju novog proizvoda ili proslave obljetnice branda, eventi su nezaobilazan alat za promociju.

U jednosatnom predavanju naučit ćeš kako odabrati lokaciju za event, definirati najbolji način prezentiranja proizvoda u prostoru i voditi projektni tim. Također, dotaknut ćeš pojedinosti oko pozivanja medija i influencera te produkcije eventa (tehnika, scenografija, koordinacija event tima – fotograf, hostese, ugostitelji). Tvoja predavačica Maja Dujlović na zajedničkom primjeru provest će te kroz sve ove korake u praksi.

Maja je inače redovna predavačica u našem Management odjelu i predaje Event management. Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je diplomirala na smjeru marketing, a posjeduje i MBA. U marketinškoj industriji radi od 2012. godine na području event managementa i različitih marketinških projekata. Trenutno je direktorica agencije specijalizirane za event management i marketinške projekte – Hodogram. Zahvaljujući čestim angažmanima stekla je snažne veze i iskustvo iz različitih područja marketinga, event managementa, odnosa s javnošću i project managementa. Radila je s klijentima kao što su: Nike, Google, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb, Bosch Hrvatska, Huawei, McDonalds, Heineken, Pernod Ricard Hrvatska, VISA, INA, Agrokor, Lidl, ZICER, LEAP Summit, Adriasnack, Shooster, VARTA, Arena Zagreb, City Center One itd. Maju danas zanima holistički pristup vođenju tvrtke, projekata i svih sudionika u njima.

Kapacitet naše učionice je 12 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju. Ukoliko nisi u mogućnosti doći, molimo te da otkažeš svoju prijavu kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te Marketing i Management? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.