Kako postati narator (09.09.2023.)

Kako postati narator

Tvoj glas je tvoje oružje, ali može biti i tvoja karijera! Prijavi se na radionicu i otkrij kako postati narator.

Naracija je područje u kojem sve emocije, bit, energiju, karizmu i karatker prenosiš svojim glasom. Biti narator je široko zanimanje – od naracije audio knjiga, do reklama i posuđivanja glasa u ekranizacijama raznih filmova ili serija. Zvuči zanimljivo? Ova besplatna radionica provest će te kroz karijeru naratora i kako to postati. Nauči kako iskoristiti maksimum od svoga glasa, kako ga kontrolirati i prenijeti emociju koristeći samo svoj glas. Kroz ovo putovanje provest će te jedan od poznatijih naratora u Hrvatskoj i naš predavač u odjelu komunikacije Ljubomir Hlobik.

Ljubomir je klasičar po zvanju, a humanist po struci. Diplomirao je na Filozofsko – teološkom Institutu. Vokalni je profesionalac kojeg slušamo dugi niz godina u radijskom i televizijskom eteru. Glas je brojnih reklama za brendove kao što su Henkel, INA, HEP, Muller, Ferrero (Kinder), Qatar Airways, HT Eronet, Philips, B – Net i mnoge druge te glas u dokumentarnim i animiranim filmovima. 2019. postaje zaštitni glas emisije „Ples sa zvijezdama“ Nova TV – United Group. Uz druge spikerske angažmane, osim što je bio station voice nekoliko regionalnih radijskih stanica, glas je predsjedničkih izbora 2020. godine za izabranog kandidata te voditelj ceremonije inauguracije. Snima u produkcijama Level 52 Digital Media Group za HRT, Avid Production za Discovery Channel, Project 6 Studio za Nickelodeon, Editus za Universal i Paramount.

Kapacitet naše učionice je 24 osobe. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A 09.09.2023. u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te naracija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.