Kako postati uspješan DJ? – 05.06.2021.

Kako postati uspješan DJ?

DJ-ing je kompleksna tema. Za početak, obuhvaća puno više od puštanja aktualnih hitova, efektnih mikseva i ruka u zraku, u današnje doba brzih rješenja i instant rezultata.

Većina online tutoriala se upravo fokusira na to. U tom smislu, DJing se nikako ne može naučiti. U samoj srži, uloga DJa se svodi na intiman odnos s glazbom i poznavanje suptilnih tehnika kojima ona upravlja kontekstom klupske situacije, i to je nešto za što je potrebno vrijeme. Međutim ono što se može naučiti je pravilno oblikovati um i alate za daljnji razvoj kako bi se kroz vrijeme uspjeli razviti u ozbiljnog DJa ili DJicu.

Jan Kinčl

Jan je jedan od najboljih Dj-eva u Hrvatskoj koji reputaciju gradi već skoro 20 godina. Posjeduje diplomu iz audio inženjeringa, kolekcionar je vinila, producent, label manager i voditelj radijske emisije o elektroničkoj glazbi. Jan predaje na Music & Sound odjelu u Zagrebu.

Zanima te DJ-ing? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Saznaj više o programu obrazovanja za DJ-a i postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.