Kako postati VFX dizajner – 05.03.2022.

Kako postati VFX dizajner

Posao VFX dizajnera je realizirati najmaštovitije ideje te učiniti da fantazija postane stvarnost. Prijavi se na besplatno predavanje i zakorači u svijet kreativnih industrija.

Nauči što VFX dizajner radi i koji su najčešći poslovi ovog tipa unutar game dizajna i video produkcije. Na jednosatnom predavanju naučit ćeš i koje vještine treba imati VFX dizajner i kojim softwareom trebaš ovladati. Naš predavač Antonio Lazarević približit će ti ovu cijelu industriju te objasniti koji će biti tvoji prvi koraci, kako ćeš steći iskustvo i dobiti prvi posao na filmu/seriji/reklami.

Antonio Lazarević
je štovatelj svega filmskog, a nakon završene Umjetničke akademije u Splitu i nekoliko nezavisnih kratkih filmova, usavršio se u području VFX-a i motion design-a. Danas radi na hrvatskim filmovima, serijama i tv reklamama.

Kapacitet učionice je 12 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te dizajn video igara ili video produkcija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.