Kako posuditi glas animiranom liku? – 03.07.2021.

Kako posuditi glas animiranom liku?

Želiš ostvariti karijeru u komunikacijama, prvenstveno koristeći svoj glas? Saznaj kako to izgleda iz prve ruke od profesionalke.

Ugodni glasovi okružuju nas gdje god se nalazili – od televizije ili YouTube reklama, radijskih voditelja do animiranih filmova i video igara. “Voice acting” dinamično je i zanimljivo područje, a naša predavačica Ana Ćapalija pripremit će ti uvodno predavanje o glasovnoj glumi. Ana će te upoznati s glasom kao “instrumentom”, naučit će te kako on funkcionira te kako ga očuvati bez da ga se opterećuje i ozljeđuje nepravilnim korištenjem. Također će se dotaknuti ključnih segmenata u glasovnoj glumi kao što su energija, pravilan izgovor i različite boje glasova. Radionica je besplatna i namijenjena početnicima te svima koje zanima karijera iza mikrofona.

Anu Ćapaliju šarolik životni put doveo ju je do današnje profesije glasovne glumice i pozicije predavačice na našoj akademiji. Ana djeluje u pet različitih studija za sinkronizacije gdje posuđuje ugodne i one manje ugodne glasove u crtićima, teen serijama i reklamama. Uz to i prevodi te iste crtiće jer ne može odoljeti dobroj igri riječi i točnoj gramatici. Ponekad je možete vidjeti i u fizičkom obliku u svojstvu glumice u raznim hrvatskim serijama i reklamama.

Predavanje se odvija na UNITEDPOP kampusu u subotu, 03.07. u 10:00 sati, na adresi Radnička cesta 1a. Ispuni informacije u prozoru niže, prijavi se i iz prve ruke saznaj kako izgleda karijera iza mikrofona!

Zanimaju te komunikacije i mediji? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.