Kako promovirati event – 11.06.2022.

Kako promovirati event

Tvoj posao je u organizaciji evenata, a želiš produbiti znanje o njihovoj promociji? Prijavi se na besplatno predavanje i nauči kako privući što više ljudi na svoj event!

Bez obzira da li se radi o eventu otvaranja novog mjesta u gradu, festivalu ili predstavljanju proizvoda na tržištu, svaki event treba imati svoju ciljanu promociju!

U jednosatnom predavanju tvoja predavačica Maja Dujlović će ti na nekoliko primjera pokazati kako se različiti eventi mogu promovirati na različite načine. Također, naučit ćeš koje su obavezne stavke promocije koje ne smiješ zanemariti ili propustiti te koje su posebnosti kojeg načina promocije. Naravno, uvijek ti je u cilju da tvoja publika dođe na event i super se provede, a Maja će ti dati i nekoliko kreativnih savjeta kako ćeš prezentirati svoj event u najboljem mogućem svjetlu!

Maja je inače redovna predavačica u našem Management odjelu i predaje Event management. Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je diplomirala na smjeru marketing, a posjeduje i MBA. U marketinškoj industriji radi od 2012. godine na području event managementa i različitih marketinških projekata. Trenutno je direktorica agencije specijalizirane za event management i marketinške projekte – Hodogram. Zahvaljujući čestim angažmanima stekla je snažne veze i iskustvo iz različitih područja marketinga, event managementa, odnosa s javnošću i project managementa. Radila je s klijentima kao što su: Nike, Google, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb, Bosch Hrvatska, Huawei, McDonalds, Heineken, Pernod Ricard Hrvatska, VISA, INA, Agrokor, Lidl, ZICER, LEAP Summit, Adriasnack, Shooster, VARTA, Arena Zagreb, City Center One itd. Maju danas zanima holistički pristup vođenju tvrtke, projekata i svih sudionika u njima.

Kapacitet naše management učionice je 12 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti predavanje, molimo te da prijavu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te event management? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.