United POP Zagreb
academy of music, media & the arts...
Management

UČIONICA

Marketing & Management učionica je možda najmanja, ali je zato najsvjetlija učionica u kojoj ćeš uživati slušajući svoja Business predavanja.
Photography

STUDIO

Foto studio je mjesto gdje ćeš vježbati slikajući svoje prve portrete, a na raspolaganju ti je fotoaparat Canon 6D Mark II, objektivi Canon 70-200 mm, Canon 24-105 mm i Canon 17-40 mm, te Helios 600P bljeskalice i još puno toga.
Sound

UČIONICA

Alati za produkciju elektroničke glazbe i dizajn zvuka; Yamaha Reface, Ableton Push, Native Instruments Maschine Studio, Nord Lead 4, Akai Timbre Wolf, Akai Rhythm Wolf, Native Instruments Komplete, Ableton 10, Logic X...
Sound

UČIONICA

Predavači i studenti se osjećaju ugodno dok provode vrijeme u našoj najvećoj učionici za vrijeme nastave. Učionica je opremljena vrhunskom opremom i na raspolaganju svakom studentu.
Sound

STUDIO

Glavna režija rasprostire se na preko 30m2 s centralnom analognom konzolom Audient ASP8024. Za monitoring se koriste Adam S3HX monitori, a režija je opremljena i vanjskim procesorima i efektima za snimanje i obradu zvuka.
Sound

STUDIO

Glazbeni studio je opremljen instrumentima kao što su bubnjevi, akustične i električne gitare i klavijature. Studentima su na raspolaganju za snimanje razni mikrofoni; Neumann U87, Sure SM7B, Sure 57, Audix, Avanton...
Fashion

STUDIO

Fashion studio opremljen je raznom opremom potrebnom za dizajn razvoj tvojih prvih kreacija. Tu možeš provoditi svoje slobodno vrijeme vježbajući šivanje.
Graphic

UČIONICA

Učionica za grafički dizajn opremljena je Apple iMac računalima i Adobe softverskim paketima koji su svakom studentu na raspolaganju za praćenje nastave i praktični rad.
Sound

STUDIO

Studio za produkciju elektroničke glazbe i DJ studio objedinjuju cjelinu hardverskih uređaja za produkciju i uređaja za izvođenje elektroničke glazbe; gramofoni, CD Playeri, kontroleri i efekti.
Sound

UČIONICA

Music & Sound učionica je naša najveća soba od 50m2. Opremljena je vrhunskom opremom i akustičkim tretmanom. Svakom studentu je na raspolaganju računalo Apple Mac Mini s MIDI klavijaturom i Cubase, Pro Tools, Ableton 10 i Native Instruments Komplete audio paketima.
Photography

STUDIO

Foto studio je svaki dan dostupan studentima za vježbu i izvršavanje praktičnih zadataka. Na taj način sve ono što su naučili u teoriji mogu primjeniti u praksi.
Fashion

STUDIO

U Fashion studiju polaznicima je dostupna sva oprema potrebna za dizajn, krojenje i šivanje njihovih prvih modnih kreacija.
Photography

STUDIO

Foto studio, velika soba za velike prve projekte naših studenata.
Sound

STUDIO

Glazbeni studio krasi analogna konzola velikog formata od 48 kanala. Audient ASP8024 je na raspolaganju studentima za praktičnu nastavu snimanja i miksanja.
Design

UČIONICA

Učionica za grafički dizajn opremljena je najmodernijim Apple računalima s Adobe licencama. U ugodnoj atmosferi studenti mogu vježbajući primijeniti naučeno gradivo i ovladati tehnikama modernog grafičkog dizajna.
Video

STUDIO

Video studio, mjesto za prve snimateljske kadrove opremljen je zelenim platnom, rasvjetom, Sony FS5 4k kamerom, gimbalom i drugim alatima nužnim za kvalitetnu video produkciju.
Sound

STUDIO

Mali audio studio posjeduje veliki broj hardverskih uređaja za produkciju elektroničke glazbe, od MIDI kontrolera, ritam mašina i sintezajzera.
DJ

STUDIO

DJ kutak gdje studenti slažu svoje prve setove i vježbaju tehnike umiksavanja glazbe.
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off