Mastering glazbe za streaming platforme – 02.04.2022.

Mastering glazbe za streaming platforme

Kako pravilno napraviti mastering za streaming platforme? Prijavi se i nauči kako svoju pjesmu pripremiti za distribuciju!

Mastering procesom se sve trake albuma ujedinjuju u jednu cjelinu te se njihova glasnoća i balans frekvencija dovodi na industrijski standard spreman za distribuciju. Ono što je u ovom predavanju posebno je kako napraviti mastering za sve moguće streaming platforme koje danas imaš na raspolaganju.

Prijavi se na besplatno predavanje i nauči pojedinosti procesa masteringa za online platforme. Naučit ćeš kako pravilno napraviti master, u kojim nivoima glasnoće ga napraviti te u kojem formatu ga pripremiti za distribuciju. Ovo znanje naš predavač nadopunit će ti sa svim pojedinostima streaming servisa te kako oni funkcioniraju kada se master uploada na njih.

Tvoj predavač bit će Luka Tralić koji redovno drži nastavu na UNITEDPOP akademiji u audio odjelu uz kojeg ti se ne može dogoditi da nešto ne znaš. Producent je preko 20 albuma i mnogobrojnih singlova, član i producent grupe Elemental te dobitnik 9 Porina. Velika mu je strast svaki segment audio inženjeringa pa ga se često može vidjeti i u ulozi inženjera za proizvodnju audio opreme.

Kapacitet naše audio učionice je 20 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju. Ukoliko nisi u mogućnosti doći, molimo te da otkažeš svoju prijavu kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te audio produkcija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.