Održiva moda – 11.06.2022.

Održiva moda

Moda i održivost mode su u posljednje vrijeme vruća tema. Prijavi se na besplatno predavanje i doznaj sve o ovom pravcu u modnoj industriji. 

Tekstilna i modna industrija drugi su najveći zagađivač okoliša na svijetu. Zbog toga se sve veći broj dizajnera okreće održivom dizajnu i održivoj modi. Što je to održiva moda, zašto nam je potrebna i koji sve održivi načini kreiranja postoje ako nam je uz dizajniranje bitna i briga za okoliš? Sve to možeš saznati na radionici naše predavačice Antonije Bucić koja se i sama bavi održivim dizajnom.

Osim što je jedna od perspektivnih mladih dizajnerica, Antonija je jedna od predavačica u našem Fashion odjelu. Svoju ljubav prema dizajnu i kreiranju pamtljivih komada uspješno prenosi na svoje polaznike.

Kapacitet naše fashion učionice je 12 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti predavanje, molimo te da prijavu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te modni dizajn? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.