Osnova video montaže u Premieru (16.09.2023.)

Osnova video montaže u Premieru

Prijavi se na besplatno predavanje i zakorači u svijet montaže video materijala. Nauči osnove samog procesa video montaže te kako svoju kreativu pretvoriti u jedinstveni materijal.

Kroz Adobe Premier upoznat ćeš se sa svijetom montaže, a kroz njega će provesti naš iskusni predavač Dino Nikšić. Naučit ćeš koji alati postoje, kako teče stvaralački i kreativni proces, ali i koje su zamke te trikovi ovog zanata. Predavanje je prilagođeno za početnike u video produkciji, a ako te zanima više od toga posjeti stranicu našeg odjela video produkcije.

Dino Nikšić dugogodišnji je montažer s aktivnim radnim stažom u televizijskoj produkciji, a zanat je ispekao na igranim filmovima, glazbenim spotovima i reklamama.

Kapacitet učionice je 8 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te video produkcija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.