Osnove Ableton softvera – 08.01.2022.

Osnove Ableton softvera

Želiš savladati osnove produkcije elektroničke glazbe? Prijavi se i nauči osnove softvera za produkciju!

Prijavi se na radionicu iz Ableton 10 softvera za produkciju i nauči njegove osnove! Odškrini vrata svijeta produkcije elektroničke glazbe uz našeg predavača i opremu za praktični rad koja te čeka na kampusu. Marin Gospić naučit će te kako započeti produkciju elektroničke glazbe, slagati ritam, koje alate koristiti te kako pokrenuti svoju kreativnost. Osim što je ravnatelj UNITEDPOP akademije, Marin je i predavač u audio odjelu te je strastveni zaljubljenik u glazbenu produkciju. Obećavamo, nije strog kao i drugi ravnatelji 🙂 Kapacitet naše audio učionice je 20 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici produkcije elektroničke glazbe. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te produkcija elektroničke glazbe? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.