Osnove filmskih kamera – 08.01.2022.

Nauči osnove tehnologije filmskih kamera!

Želiš zakoračiti u svijet filmske i video produkcije? Prijavi se i nauči osnove korištenja filmske kamere, rasvjete i ostale opreme.

Sven Stefanović uvest će te u ovaj kreativan svijet te na trenutak približiti što bi tvoje buduće zanimanje moglo biti. Naučit ćeš kako pravilno koristiti kameru, dotaknuti filmsku produkciju, ali i shvatiti koja je razlika između snimanja filmskom kamerom i fotoaparatom.  Sven je završio filmsku akademiju u Singapuru i zadnjih 10 godina radi kao direktor fotografije i redatelj po Aziji i Europi na različitim projektima od dokumentaraca, kratkih filmova do TV reklama, glazbenih spotova te raznog web sadržaja. Kapacitet našeg studija je 10 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj video radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te video i filmska produkcija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.