Osnove filmskih kamera – 24.09.2022.

Osnove tehnologije filmskih kamera

Zanima te film i video produkcija? Prijavi se i nauči osnove korištenja filmskih kamera, rasvjete i ostale opreme.

Video format u potpunosti je preuzeo vadavinu, a umijeće baratanja kamerama i savladavanje video produkcije moglo bi biti  upravo ono što ti ide od ruke. Prijavi se na besplatno predavanje koje će se održati u našem školskom studiju i iz prve ruke osjeti, vidi i poslušaj kako bi moglo izgledati tvoje buduće zanimanje.

U ovaj kreativni svijet filmskih kamera uvest će te naš genijalni predavač iz video odjela Sven Stefanović! Naučit ćeš kako pravilno koristiti kameru, dotaknuti filmsku produkciju, ali i shvatiti koja je razlika između snimanja filmskom kamerom i fotoaparatom.  Sven je završio filmsku akademiju u Singapuru i zadnjih 10 godina radi kao direktor fotografije i redatelj po Aziji i Europi na različitim projektima od dokumentaraca, kratkih filmova do TV reklama, glazbenih spotova te raznog web sadržaja.

Kapacitet naše učionice je 12 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju. Ukoliko nisi u mogućnosti doći, molimo te da svoju prijavu otkažeš kako bi oslobodili mjesto nekome drugome.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te video i filmska produkcija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.