Osnove game dizajna (09.09.2023.)

Osnove game dizajna

Razmišljaš li o game dizajnu kao budućoj karijeri obavezno se prijavi na ovu radionicu!

Gaming industrija je najbrže rastuća industrija u svijetu, a kreiranje igrica je apsolutna umjetnost koju možeš savladati ako te iti malo privlače igraće konzole 🙂 Na ovoj besplatnoj radionici proći ćeš što je sve potrebno za game dizajn – izrada moodboarda, pristup izradi igara, kako prikupiti inspiraciju i započeti stvarati nešto novo u games industriji. Tema ove radionice su osnove dobrog  games dizajna, a osim teorije na praktičnim ćeš primjerima vidjeti kako iz ideje nastaje crtež koji se kasnije pretvara u gameplay.

Svemu ovome i još više naučit će te naš predavač iz games odjela, Igor Kolar!

Igor je mastermind iza “All You Can Eat”, “Speed Limit” igara, za koje možda već znaš ili igraš. On je dugogodišnji zaljubljenik i stručnjak u games industriji ali i predavač na razne teme games dizajna na mnogim panelima.

Kapacitet naše učionice je 12 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A 09.09.2023. u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te games development? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.