Osnove izrade modnog kroja za početnike – 09.10.2021.

Osnove izrade modnog kroja za početnike

Ako te zanima nova karijera u svijetu mode i dizajna, pridruži nam se!

Ova radnionica namjenjena je za sve koji imaju interes i afinitet za izradu krojeva u modi, te za one koji se žele okušati u izradi vlastitog modeliranog kroja. Naučit ćeš kako uzeti mjere i izraditi kroj. Što su to osnovni krojevi, a što modelirani? U dva sata, pokazat ćemo ti kako brojevi, formule i tehničko crtanje može biti razumljivo i početniku.

Antonija Bucić naučit će te osnovama izrade kroja. Osim što je predavačica u UNITED POP fashion odjelu, Antonija je mlada dizajnerica, prvostupnica tekstilnog i modnog dizajna te talentirana umjetnica. Osim mode aktivno barata kistom na platnu što joj u modnom svijetu služi kao izvor inspiracije za odjevne predmete. Izlagala je svoje radove na raznim izložbama i modnim događanjima, a trenutno radi kao dizajnerica u modnom ateljeu.

Kapacitet modnog studija je 8 ljudi. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te modni dizajn? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.