Osnove modnog kroja: HLAČE – 01.10.2022.

Osnove modnog kroja: HLAČE

Zanima te moda i krojenje? Ne propusti ovu besplatnu radionicu i nauči kako skrojiti hlače bez bočnog šava.

HLAČE BEZ BOČNOG ŠAVA su jednostavne za izradu i zato pogodne za početnike. Ovaj kroj je pogotovo primjenjiv na elastičnim materijalima. Tako se kroje popularne tajce, hlače od trenirke, pidžame, bokserice… Jednostavnim preinakama ovog kroja dobivamo široke hlače koje se kroje od lepršavih materijala.

Uz samu izradu kroja, naša predavačica iz fashion odjela, Sanja Stanić, upoznat će te sa zanimanjem i karijerom modnog dizajnera. Posebno će ti na radionici približiti sam tehnološki proces izrade odjevnog predmeta i naučit te kako uzeti mjere! Ako želiš zakoračiti u svijet modnog dizajna i naučiti kako doći od ideje do tvog prvog odijevnog predmeta obavezno se prijavi i iskoristi ovu priliku.

Kapacitet našeg fashion studija je 8 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti doći, molimo te da svoju prijavu otkažeš kako bi oslobodili mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te moda i modni dizajn? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.