Osnove modnog kroja: KIMONO – 24.09.2022.

Osnove modnog kroja: KIMONO

Zanima te moda i krojenje? Ne propusti ovu besplatnu radionicu i nauči kako skrojiti odijevni predmet koji ne izlazi iz mode.

KIMONO KROJ (ili šišmiš kroj) jednostavan je u pogledu izrade jer su rukavi integrirani sa prednjicom i leđima tako da nemaš straha ako si početnik jer je upravo tebi i namijenjena ova radionica! Stilski je zanimljiv jer nikada ne izlazi iz mode, a svojim ležernim izgledom ostavlja dojam nesputanosti i neprestane promjene. Mijenjanjem detalja, kao što su duljina i širina rukava, oblik kragne, kopčanja i duljina samog odjevnog predmeta, ovaj kroj dobiva bezbroj varijacija. Pripremi se da na ovoj radionici osmisliš svoj jedinstveni dizajn!

Uz samu izradu kroja, naša predavačica iz fashion odjela, Sanja Stanić, upoznat će te sa zanimanjem i karijerom modnog dizajnera. Posebno će ti na radionici približiti sam tehnološki proces izrade odjevnog predmeta i naučit te kako uzeti mjere! Ako želiš zakoračiti u svijet modnog dizajna i naučiti kako doći od ideje do tvog prvog odijevnog predmeta obavezno se prijavi i iskoristi ovu priliku.

Kapacitet našeg fashion studija je 10 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti doći, molimo te da svoju prijavu otkažeš kako bi oslobodili mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te moda i modni dizajn? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.