Osnove obrade fotografije u Lightroomu (23.09.2023.)

Osnove obrade fotografije u Lightroomu

Prijavi se i u jednosatnoj radionici, koristeći najmodernija Mac računala i Lightroom, nauči osnove obrade fotografije!

Napraviš dobru sliku, ali ti je već dosta dosadnih preseta? Nauči osnove obrade fotografije koristeći Lightroom i uz sve čari ovog softverskog alata pokloni svojim slikama neku novu dimenziju. Napravi prvi korak prema profesionalnoj karijeri! Prijavi se na besplatnu radionicu na kojoj će te naša predavačica Stephany Štefan naučiti osnove Lightrooma. Za tvoj rad osigurano je računalo Apple iMac, stoga trebaš jedino dobru volju. Možeš slobodno i čokoladu ponijeti!

Ono što trebaš znati jest da je Stephany vrhunska fotografkinja i retušerka koja iza sebe ima bogato iskustvo kao kreativni producent, a tome u prilog govori mnoštvo nagrada koje su kruna njenom radu.

Kapacitet učionice je 16 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da svoju prijavu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te fotografija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.