Osnove obrade fotografije – 05.02.2022.

Osnove obrade fotografije

Prijavi se i u jednosatnoj radionici, koristeći najmodernija Mac računala i Photoshop, nauči osnove obrade fotografije!

Uslikaš dobru sliku mobitelom, ali ti je već dosta dosadnih preseta? Nauči osnove obrade fotografije koristeći Photoshop i uz sve čari ovog softverskog alata pokloni svojim slikama neku novu dimenziju. Napravi prvi korak prema profesionalnoj karijeri! Prijavi se na besplatnu radionicu na kojoj će te naš predavač Borna Križančić naučiti osnove Photoshopa. Za tvoj rad osigurano je računalo Apple iMac, stoga trebaš jedino dobru volju. Možeš slobodno i čokoladu ponijeti!

Borna Križančić cijelu je svoju karijeru vezan uz sedmu silu, novine. 10 godina se tesao kroz dnevni tisak dviju najvećih medijskih kuća u Hrvata. Posljednjih 10 godina grafički je urednik magazinskih izdanja Hanza Medije, a ujedno je i jedan od naših predavača u odjelu grafičkog dizajna.

Kapacitet učionice je 9 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanimaj te grafički dizajn ili fotografija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.