Osnove produkcije elektroničke glazbe – 03.09.2022.

Osnove produkcije elektroničke glazbe

Prijavi se i nauči osnove produkcije elektroničke glazbe na predavanju koje ti donosi naš ravnatelj i dugogodišnji producent elektroničke glazbe, Marin Gospić.

Produkcija elektroničke glazbe poprima sve veće razmjere, od underground do mainstream produkcije. Kako je danas uobičajena pojava da je ista osoba i producent i izvođač i autor i manager, tako je potrebno puno više truda uložiti u razumijevanje svih aspekata elektroničke glazbe.

Na jednosatnom predavanju Marin Gospić naučit će te kako započeti produkciju elektroničke glazbe, slagati ritam, koje alate koristiti te kako pokrenuti svoju kreativnost. Osim što je ravnatelj UNITEDPOP akademije, Marin je i predavač u audio odjelu te je strastveni zaljubljenik u glazbenu produkciju. Obećavamo, nije strog kao i drugi ravnatelji.

Kapacitet naše audio učionice je 20 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju produkcije elektroničke glazbe. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti predavanje, molimo te da prijavu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te produkcija elektroničke glazbe? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.