Osnove video montaže – 05.02.2022.

Osnove video montaže

Prijavi se na besplatno predavanje i zakorači u svijet montaže video materijala. Nauči osnove samog procesa video montaže te kako svoju kreativu pretvoriti u jedinstveni materijal.

Kroz Adobe Premier upoznat ćeš se sa svijetom montaže, a kroz njega će provesti naš iskusni predavač Sven Pavlinić. Naučit ćeš koji alati postoje, kako teče stvaralački i kreativni proces, ali i koje su zamke te trikovi ovog zanata. Predavanje je prilagođeno za početnike u video produkciji, a ako te zanima više od toga posjeti stranicu našeg odjela video produkcije.

Profesor grafike, dizajna i medijske produkcije, Sven Pavlinić je karijeru započeo obrazovanjem na Akademiji dramskih umjetnosti, Odsjek filmske i televizijske montaže u Zagrebu. U svojoj bogatoj montažerskoj karijeri nema toga od čega Sven nije slagao priču; filmovi, serije i reklame… Radio je kao montažer dokumentarnih filmova prikazivanih na BBC-u te zemljama u regiji, a od projekata može izdvojiti kompanije kao što su MTV International iz Londona, ZDF i Pavel Schnabel Film Produktion iz Frankfurta, Bas Production, Perfo i Studio MI iz Ljubljane, HTV, RTL, NovaTV, Media Pro, Zagreb film, Centrala1, NP7, Priredba, Gama Studio, Inter Film, Maxima Film, Factum, Ring Multimedija, Odeon i Constantin iz Zagreba.

Kapacitet učionice je 13 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanimaj te video produkcija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.