POP Radionice: Ove subote nauči osnove DJ-inga, makeupa ili Facebook oglašavanja!

06/10/2021

unitedpop

Novosti

0

Ove subote nauči osnove DJ-inga, makeupa ili Facebook oglašavanja!

Prijave fukcioniraju po principu najbrži prst, vidimo se u subotu na posljednjim besplatnim radionicama do iduće godine!

U protekle dvije godine, besplatna predavanja svake zadnje subote u mjesecu postala su praksa. Kroz naša predavanja i radionice, bilo uživo ili online, prošle su na tisuće zadovoljnih polaznika. Mnogi od njih odlučili su i postati UNITEDPOP studenti, dok su nam se neki redovito vraćali. Radionice i predavanja najbolji su način da potencijalni student poput tebe koji razmišlja o upisu dobije priliku osjetiti cjelokupnu atmosferu i vibru UNITEDPOP akademije – to je odlična prilika da posjetiš naš kampus, upoznaš naše predavače i razgledaš svu state-of-the-art opremu koja naš kampus čini jednim od najbolje opremljenih u regiji.

Nakon što su se prošlotjedne radionice modnog dizajna popunile u rekordnom roku, ovotjedne radionice predstavljaju ti posljednju priliku da nam se pridružiš jer uskoro kreće novi semestar. Prijavi se na radionicu DJ-inga, makeupa ili digitalnog oglašavanja. Vidimo se na UNITEDPOP kampusu 16.10. s početkom u 10:00 na adresi Radnička 1a. Prijaviti se možeš niže.

    Post by unitedpop

    Comments are closed.