NAŠI PREDAVAČI

MARIN GOSPIĆ

Ravnatelj
INFO
Osnivatelj i ravnatelj EMI Institute škole za audio inženjering i glazbenu produkciju, škole koja je preko 10 godina uspješno obrazovala polaznike za rad u kreativnoj glazbenoj industriji. Danas Marin radi kao regionalni UNITEDPOP direktor te svojim iskustvom pridonosi razvoju svih akademijinih kreativnih industrija, a ponekad ga možeš susresti i u ulozi predavača na Music & Sound odjelu.

LUKA TRALIĆ

Music & Sound odjel
INFO
Luka je naš najiskusniji predavač audio odjela uz kojeg ti se ne može dogoditi da nešto ne znaš. Producent je preko 20 albuma i mnogobrojnih singlova, član i producent grupe Elemental te dobitnik 9 Porina. Velika mu je strast svaki segment audio inženjeringa pa ga se često može vidjeti i u ulozi inženjera za proizvodnju audio opreme. Luka predaje na Music & Sound odjelu u Zagrebu.

LUKA KEREČIN

Marketing & Management odjel
INFO
Ex-diplomata i lobista koji je nakon života u inozemstvu objesio kravatu o klin, te prigrlio digitalije. Pliva kao riba u svijetu digitalnog marketinga te radi na komercijalnim projektima osmišljavajući strategije za brendove. Luka je aktivan u domeni entertainment industrije te putuje Amerikom svirajući u heavy metal bendu. Luka predaje na Marketing & Management odjelu u Zagrebu.

TOM ŠLOGAR

Music & Sound odjel
INFO
Unatoč iskustvu u domeni produkcije glazbe, sound designa i zvučnih efekata za video igre još od kraja devedesetih, prednost daje živim instrumentima. Primarno kao dugogodišnji gitarist, njegovo je glavno područje ‘odsvirana’ glazba, ali se i u svijetu programirane glazbe i sinteze zvuka vrlo dobro snalazi. Tom predaje na Music & Sound odjelu u Zagrebu.

JAN KINČL

Music & Sound odjel
INFO
Jan Kinčl aka Zero jedan je od najboljih Dj-eva u Hrvatskoj koji reputaciju gradi već više od 10 godina. Posjeduje diplomu iz audio inženjeringa, kolekcionar je vinila, producent, label manager i voditelj radijske emisije o elektroničkoj glazbi. Jan predaje na Music & Sound odjelu u Zagrebu.

GORAN BEROVIĆ

Games, Film & Photo­graphy odjel
INFO
Inženjer informatike koji je ured zamijenio koncertnim dvoranama, festivalima i filmskim setom. Fotografiju i video spaja s glazbom posljednjih osam godina, a surađuje s najvećim izdavačkim kućama i glazbenicima iz regije. Njegove fotografije, bilo glazbenika u pokretu na bini ili ispred svjetla studijskih reflektora sigurno si uočio u medijima, ali i na omotima njihovih izdanja. Goran predaje na Games, Film & Photo­graphy odjelu u Zagrebu.

DUŠKA BURIĆ

Marketing & Management odjel
INFO
Vrata digitalnog marketinga otvorila je prije više od 10 godina, volontirajući na raznim studentskim, glazbenim i festivalskim projektima. Po struci je magistra komunikologije, usmjerenja odnosi s javnošću. Specijalizirala se u digitalnom oglašavanju u kojem ima preko 6 godina radnog iskustva, stečenog kroz rad u renomiranoj medijskoj agenciji te dvije velike globalne kompanije u Hrvatskoj. Duška predaje na Marketing & Management odjelu u Zagrebu.

BORNA KRIŽANČIĆ

Design odjel
INFO
Rođen, odrastao i ostaje u Zagrebu. Cijelu karijeru vezan uz sedmu silu, novine. Borna se 10 godina tesao kroz dnevni tisak dviju najvećih medijskih kuća u Hrvata. Posljednjih 10 godina grafički je urednik magazinskih izdanja Hanza Medije. Borna predaje na Design odjelu u Zagrebu.

RATKO FILIPOVIĆ GOJO

Music & Sound odjel
INFO
Dugogodišnji glazbeni producent i DJ, game development entuzijast i pobornik beskonačne kreativnosti kao filozofije života dugo se sakrivao iza imena Examine i Disko Dabar. Iza sebe broji izdani album, 20-ak EP-a, remixeva i edita i još trostruko toga neizdano. Trenutno se susreće s izazovima interaktivnog zvuka kao Audio Lead u Gamepires studiju, a zvukovi iz svjetski poznate igre SCUM njegovih su ruku (i ušiju) djelo. Ratko je dugogodišnji predavač na Music & Sound odjelu u Zagrebu.

TOMISLAV ZUBAK

Music & Sound odjel
INFO
Tomislav Zubak “Tompa” već 25 godina stoji iza live konzola, a velika je šansa da si u jednom trenutku zvuk iz njegove miksete slušao na nekom od koncerata diljem Hrvatske i regije. Kao live engineer tj. tonac surađivao je s najvećim imenima i festivalima – od Gibonnija i Urbana do dodjela Porina i legendarnih festivala poput Fiju Briju i Zagreb Gori. Osim što je iskusan predavač s više od 5 godina iskustva u praktičnom i teorijskom prenošenju znanja, trenutno je voditelj audio odjela jedne od najvećih rental kompanija te ton majstor grupe Parni Valjak. Tomislav predaje na Music & Sound odjelu u Zagrebu.

GLORIA MAGE

Marketing & Management odjel
INFO
Direktorica "Komunikativne agencije" s dugogodišnjim iskustvom bavljenja komunikacijama i odnosima s javnošću. Projekti iz domene gospodarstva i politike su joj svakodnevica, kao i kreiranje marketinških strategija te savjetovanje za raznolike klijente od turističkog do obrazovnog sektora. Gloria predaje na Marketing & Management odjelu u Zagrebu.

MARKO MIŠČEVIĆ

Games, Film & Photo­graphy odjel
INFO
Posljednje desetljeće Marko radi u jednoj od najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj, kao urednik fotografije u Jutarnjem listu te magazinima Dobra hrana, Dom i dizajn, Like i Svijet. Magistrirao je fotografiju i filmsko snimanje na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Dugogodišnje iskustvo u studijskoj, portretnoj i reportažnoj fotografiji te fotografiji hrane prenosi i kao predavač. Izlagao je na nekoliko desetaka samostalnih i skupnih izložbi od kojih su najvažnije Art Basel 2015. i Neu Now festival u Glasgowu. Uz fotografiju, snalazi se i u filmskom svijetu te je sudjelovao na snimanju desetak kratkometražnih i dugometražnih igranih filmova, na nekima kao direktor fotografije. Marko predaje na Games, Film & Photo­graphy odjelu u Zagrebu.

ANTONIJA STUPAR JURKIN

Marketing & Management odjel
INFO
Antonija je preko 15 godina jedno od najpoznatijih televizijskih lica kao voditeljica. Osim elektroničkih medija koje ima u malom prstu, ima i pregršt odrađenih evenata. Bilo kao prezenterica, dio organizacije ili kao event manager, Antonija iza sebe ima pozamašnu listu korporativnih evenata respektabilnih brendova kao što su Bosch, Huawei, Ledo, A1 te onih festivalskog tipa poput Digital Shapers konferencije i Weekend Media festivala. Antonija predaje na Marketing & Management odjelu u Zagrebu.

NIKOLINA VULIĆ

Design odjel
INFO
Možda-previše-umjetnički-nastrojen grafički dizajner. Trenutno je u misiji dokazivanja kako se zaista može živjeti od umjetnosti. Agencijsko iskustvo u svijetu marketinga i oglašavanja dovelo je do zaključka kako je grafički dizajn ipak pravi put za ostvarivanje poslovnog i osobnog rasta. Trenutno uživa benefite freelancerskog života u suradnji s domaćim i stranim klijentima. Nikolina predaje na Design odjelu u Zagrebu.

MAJA DUJLOVIĆ

Marketing & Management odjel
INFO
Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je diplomirala na smjeru marketing, a posjeduje i MBA. U marketinškoj industriji radi od 2012. godine na području event managementa i različitih marketinških projekata. Trenutno je direktorica agencije specijalizirane za event management i marketinške projekte – Hodogram. Zahvaljujući čestim angažmanima stekla je snažne veze i iskustvo iz različitih područja marketinga, event managementa, odnosa s javnošću i project managementa. Radila je s klijentima kao što su: Nike, Google, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb, Bosch Hrvatska, Huawei, McDonalds, Heineken, Pernod Ricard Hrvatska, VISA, INA, Agrokor, Lidl, ZICER, LEAP Summit, Adriasnack, Shooster, VARTA, Arena Zagreb, City Center One itd. Maju danas zanima holistički pristup vođenju tvrtke, projekata i svih sudionika u njima. Maja predaje na Marketing & Management odjelu u Zagrebu.

BOJAN KONDRES

Music & Sound odjel
INFO
Bojan je u svijetu zvuka od 1979-te godine. Počeo je kao asistent ton majstora u bivšem Jugotonu i Radioteleviziji Zagreb. Od samog početka Radija 101, niz godina bio je zadužen za program uživo, te za brojne radio drame i reklame za koje je bio i nagrađivan kao autor. Radeći u marketingu Radija 101, bavio se dodatno i grafičkim dizajnom i razvojem softvera za baze podataka. Paralelno s radijem, a prije formiranja studija u kome je i danas zaposlen, radio je i u Dvorani Lisinski u prvom digitalnom studiju u ovom dijelu Europe. U to vrijeme, davnih devedesetih, bio je prvi producent "new age" i "world" glazbe na ovim prostorima. Prelaskom s "broadcasta" i produkcije glazbe na postprodukciju zvuka, snimao je, montirao i oblikovao zvuk za brojne igrane, dokumentarne i animirane filmove u stereo i "surround" tehnici. Izvođenje sinkronih šumova (Foley) ili posuđivanje glasova, također je u opisu njegovog posla. Predavač je i na Akademiji dramskih umjetnosti, te stručni suradnik Leksikografskog zavoda za Filmski enciklopedijski rječnik. Autor je knjige o primjeni računala u grafičkom dizajnu, CorelDRAW za dizajnere. Povremeni je forenzičar zvuka. Član je AESa i SMPTEa. Bojan predaje na Music & Sound odjelu u Zagrebu.

ZRINKA KUNIĆ

Communication odjel
INFO
Novinarka, urednica, PR-ovka i copywriterica na čije fore u newsletterima ponekad zakolutaš očima, ali usta ti se ipak razvuku u osmijeh 🙂 Na početku predavanja o copywritingu uvijek kaže “danas ćemo kratko” i onda 2 sata kasnije svi u nevjerici gledaju kako je prošlo tako puno vremena. Voli dad jokes (što gluplje to bolje), novinari na kulturnom portalu Ziher šalju joj srca u inbox i nekad se pita zašto oduvijek ne prakticiramo online predavanja. Iskustvo u radu s glazbenicima, glazbenim festivalima, u izdavačkoj kući Dallas i na portalima (muzika.hr, ziher.hr) samo dokazuje da stalno jedva čeka nove projekte. Zrinka predaje
na Communication odjelu u Zagrebu.

IVAN MATIĆ

Marketing & Management odjel
INFO
Diplomirani politolog s više od deset godina iskustva u upravljanju projektima i provedbi neformalnih edukacija za mlade. Bogato iskustvo rada s mladima te pisanja i provedbe projekata, od lokalnih mikro-projekata do velikih europskih projekata s milijunskim proračunima, pretočio je u edukacijske module iskustvenog učenja usmjerenih na razumijevanje, a ne reproduciranje. Specijalizirao se za strateško planiranje te izradio strateške planove niza većih i manjih udruga i poslovnih subjekata. Ivan predaje na Marketing & Management odjelu u Zagrebu.
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off