pop predavanja
Upadaj! Dani otvorenih vrata zamišljeni su kao mjesto gdje dobivaš uvid u svoju potencijalnu budućnost. Iz prve ruke saznaj kako izgleda život i karijera profesionalnih fotografa, dizajnera, vizažista, producenata i komunikacijskih stručnjaka. Predavanja su besplatna, održavaju se na našem kampusu, traju sat vremena i predstavljaju djelić onoga što ćeš naučiti kad jednoga dana postaneš UNITEDPOP student. Prijavi se na jedno od predavanja, a putem maila ćeš dobiti sve potrebne informacije o predavanju. Čekamo te!

Tvoj posao je u organizaciji evenata, a želiš produbiti znanje o njihovoj promociji? Prijavi se na besplatno predavanje i nauči kako privući što više ljudi na svoj event!

31/05/2022

0

Želiš ostvariti karijeru uspješnog fotografa? Dobar početak je razumjevanje korištenja svijetla u svoju korist prilikom fotografiranja – bilo prirodnog svijetla, dodatne bljeskalice ili studijske rasvjete.

31/05/2022

0

Moda i održivost mode su u posljednje vrijeme vruća tema. Prijavi se na besplatno predavanje i doznaj sve o ovom pravcu u modnoj industriji. 

31/05/2022

0

0
0
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off