Motion dizajn za početnike: osnove Adobe After Effectsa – 25.09.2021.

Motion dizajn za početnike: osnove Adobe After Effectsa

Ako te zanima nova karijera u svijetu 3D dizajna, pridruži nam se!

Što je to točno “motion design”, kako izgleda proces stvaranja animacija, zašto je Adobe After Effects industrijski standard te kako taj software funkcionira odgovorit će ti Viktor na UNITEDPOP radionici. Priključi se i nauči osnovne vještine u jednoj od najbrže rastućih industrija u svijetu.

Viktor Kordej je naš predavač iz odjela filma i dizajna. Gotovo niti jedna sportsko-televizijska virtualna stvarnost ne prođe bez Viktorovog dizajna, bilo da se radi o nogometnim prvenstvima na hrvatskim televizijama ili Nascar utrkama na američkim. Osim što njegove animacije možete vidjeti na TV-u, nerijetko ćete naići i na njegove 3D vizualizacije surfajući webshopovima ne sluteći da slika proizvoda nije vidjela objektiv. Vještine je razvijao i u gejmerskoj, marketinškoj i arhitektonskoj industriji te je vlasnik 3D agencije koja uspješno posluje s inozemnim brendovima poput Amazona i FOX TV-a. Viktor je primjer kako svoj hobi i ljubav prema medijima i tehnologiji pretočiti u posao i pri tome se dobro zabaviti.

Kapacitet učionica je 8 računala. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te 3D dizajn? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.