Dizajn zvuka u video igrama – 08.05.2021.

Dizajn zvuka u video igrama i gamingu

Želiš ostvariti karijeru uspješnog producenta te jednoga dana raditi dizajn zvuka za video igre i aplikacije?

Ratko Filipović Gojo je čovjek koji stoji iza zvučne kulise sada već kultne video igre SCUM koja je u samo tri tjedna prodala preko milijun primjeraka i zaludila cijeli svijet. Osim što radi kao sound designer u Gamepires studiju gdje radi na videoigrama koje igraju milijuni igrača diljem svijeta, Ratko je i naš predavač. U jednosatnom predavanju iz glazbene produkcije, saznaj kako se nositi sa izazovima interaktivnog zvuka kao sound designer u video igrama te kako ostvariti uspješnu karijeru kao sound designer.

Industrija video igara bilježi izuzetan rast, kako u Hrvatskoj tako i u cijelome svijetu, a prilike za ostvarenjem karijere su mnogobrojne. UNITEDPOP akademija nudi dvogodišnji program interaktivnog dizajna zvuka za sve one koji sebe vide u svijetu videoigara. Prvi korak ka upoznavanju s temom je ovo besplatno predavanje na koje se možeš prijaviti niže.

Zanima te glazbena produkcija i interaktivni dizajn zvuka za video igre? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri u sound designu možda je baš u našim učionicama. Saznaj više o programima obrazovanja iz glazbene produkcije i postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.