Osnove projektnog managementa: strateško razmišljanje – 25.09.2021.

Osnove projektnog managementa: strateško razmišljanje

Želiš li pokrenuti svoj projekt i naučiti kako maksimalno iskoristiti sve prilike koje ti se nude? Prijavi se i doznaj kako strateški postaviti svoj projektni plan.Naš predavač iz management odjela Ivan Matić će ti pokazati kako svoj projekt i projektni plan strateški maksimizirati i iskoristiti sve alate i mogućnosti koje se nude. Ako želiš naučiti strateški razmišljati onda je ova radionica upravo za tebe!

Ivan je diplomirani politolog s više od deset godina iskustva u upravljanju projektima i provedbi neformalnih edukacija za mlade. Bogato iskustvo rada s mladima te pisanja i provedbe projekata, od lokalnih mikro-projekata do velikih europskih projekata s milijunskim proračunima, pretočio je u edukacijske module iskustvenog učenja usmjerenih na razumijevanje, a ne reproduciranje. Specijalizirao se za strateško planiranje te izradio strateške planove niza većih i manjih udruga i poslovnih subjekata.

Kapacitet učionice je 12 ljudi. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te projektni menadžment? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.