0%
BA (Hons) electronic music production*
želiš diplomu britanskog sveučilišta?
• obrazovanje u trajanju od tri godine
• treći stupanj nakon audio inženjer diplome
• oprema na kampusu ti je dostupna za vježbe
• očekuje te profesionalno okruženje
• u suradnji s University of West London
info
Kroz trajanje studija, steći ćeš razumijevanje elektroničke glazbe van uobičajenih glazbenih okvira. Istu ćeš proučavati u puno širem kontekstu gdje se glazbena, medijska i zabavna industrija spajaju u jedno. Ovaj studij edukaciju bazira na praktičnom znanju i teoriji, s ciljem da elektroničku glazbu ne percipiraš samo kao jedan od glazbenih žanrova, već kao način stvaranja glazbe koji se može primijeniti na mnoštvo stilova i situacija. Savladat ćeš hardvere i softvere za sekvenciranje, sempliranje, sintezu, skladanje, produkciju i obradu zvuka. Uz sve navedeno, studij veliku pozornost pridaje dizajnu zvuka koji je sastavni oglašivačke, gaming i entertainment industrije te mnogih drugih. Pod vodstvom iskusnih predavača i mentora koji su profesionalno aktivni u glazbenoj industriji, naučit ćeš navigirati industrijom i iz prve ruke ćeš steći uvid u funkcioniranje iste. Savladat ćeš sve tehničke izazove koje elektronička glazba donosi.
prve dvije godine - UNITEDPOP diploma
• Lokacija: Zagreb
• Početak semestra: siječanj i listopad
• Ukupna nastava: 14 sati tjedno
treća godina - preddiplomski studij
• Lokacija: online
• Predavanja: dva puta tjedno
što ćeš naučiti?
• Koristiti profesionalnu audio opremu u pravom glazbenom studiju
• Koristiti procesor i efekte kod miksanja glazbe
• Teoriju zvuka i akustiku prostora
• Koristiti alate u produkciji elektroničke glazbe
• Istrenirati svoj sluh kako bi vladao audio sadržajem
• Sve o analognoj i digitalnoj tehnologiji u glazbenoj produkciji
• Sintezu i dizajn zvuka
• Najmodernije tehnike miksanja i masteringa
• Glazbenu teoriju koja će ti pomoći kod aranžmana i pisanja
• Najmodernije tehnike za live i eksperimentalni zvuk
• Tehnike post-produkcije te produkcije zvuka za film i video igre
• Napredno korištenje Ableton softvera
posjeti nas
* ako ostaviš svoj kontakt, javit ćemo ti se za informativni sastanak u školi
tvoj glavni predavač treće godine
phelan kane
Već više od dva desetljeća Phelan je aktivan u glazbenoj industriji i suvremenom glazbenom obrazovnom sektoru. Njegov fokus djelovanja su elektronička glazba i alternativni bendovi, a specijalnost dizajn zvuka i tehnike produkcije poput sinteze i sampliranja, uz mastering, obradu zvuka i razvoj plug-ina. Posjeduje dva magisterija s dva različita sveučilišta – „Audio Technology” sveučilišta University of West London, te „Sound and Music Computing” s Queen Mary University of London. 2008. je postao jedan od prvih svjetskih predavača certificiranih za Ableton. Član je Udruženja britanskih producenata, „Institute for Learning” organizacije, „Higher Education Academy” posjeduje post-diplomski certifikat iz pedagogije te je donedavni predsjednik londonskog ogranka Društva britanskih audio inženjera. Trenutno vodi izdavačku kuću Meta Junction Recordings i tvrtku za razvoj audio softvera Meta Function, koja se specijalizirala za „Max for Live” gdje razvijaju aplikacije u partnerstvu sa Sonicstateom. Održao je pregršt radionica na renomiranim festivalima i događanjima kao što su Automation Lab, Abletonov Loop, Eufonia i mnogi drugi.
tvoji predavači prve dvije godine
upoznaj ih
• luka tralić
• tom šlogar
• ratko filipović
• bojan kondres
• jan kinčl
• tomislav zubak
moduli koji su dio tvog obrazovanja
istraži
za više informacija o pojedinom modulu u prve dvije godine posjeti stranicu diplome
UNITEDPOP Diploma
Audio Engineer
Moduli prve dvije godine
Music Producer
Sound Technician
Sound Engineer
Music Assistant
Electronic Music Producer
Music Designer
UWL BA (Hons)
Electronic Music Production*
Moduli treće godine
Advanced Electronic Music Production Techniques
Advanced Mixing Techniques
Creative Collaboration Project
Electronic Music Production Analysis
Major Project
microphone_white~-~1920w@2x
MOBILNO
OBRAZOVANJE
Uči bilo kada i bilo gdje,
iz udobnosti svoga doma.
music_white~-~1920w@2x
ONLINE
UČENJE
Stručni predavači i profesionalci
samo su jedan klik daleko.
globe_white~-~1920w@2x
MEĐUNARODNA
KARIJERA
Svoje sposobnosti i talent
izvježbaj kroz stvarne projekte.
desktop_white~-~1920w@2x
KRENI
ODMAH
Još danas postani dio globalne
mreže profesionalaca!
danas ti činiš razliku!
new way of learning
Učenje kroz internet preglednik
Online obrazovanje temelji se na uspješnim i odobrenim kurikulumima koji se izvode na DEUTSCHEPOP i UNITEDPOP kampusima već preko 30 godina. Program obrazovanja je kreiran u suradnji sa stručnjacima za online učenje. Produkcijski tim je zaslužan za pripremu i kreiranje animacija, video sekvenci, audio primjera, slika i interaktivnih elemenata.
Studijsko iskustvo
Unutar ONLINE obrazovanja studentima je dostupan UNITEDPOP kampus kako bi kroz praktičnu nastavu mogli primijeniti stečeno znanje na vrhunskoj studijskoj opremi. Ovaj pristup omogućava realno iskustvo i doticaj s profesionalcima. Termine za praktičnu nastavu student može rezervirati putem našeg online sučelja.
Virtualna učionica
Dva puta tjedno putem virtualne učionice stručnjaci diljem svijeta komuniciraju i prenose znanje studentima. Studenti se spajaju na virtualnu učionicu putem pametnog telefona, tableta ili laptopa te aktivno sudjeluju u nastavi. Po završetku svakog grupnog predavanja studenti komuniciraju s drugim studentima putem UNITEDPOP ONLINE sučelja, nastavljajući raspravu, razmjenu projekata i dodatni razvoj znanja.
Uvjet
Kako je sučelje kreirano na engleskom jeziku, preporučuje se da svaki polaznik posjeduje certifikat engleskog jezika (IELTS level 6). Provjera se može učiniti besplatno na www.efset.org. Za obrazovanje, studentu je potrebno računalo, pristup internetu te računalni programi i literatura vezana uz odjel obrazovanja. Naš tim će ti vrlo rado pomoći oko svih informacija.
university of west london
britanska diploma
„University of West London“ nalazi se na prvom mjestu britanskog nacionalnog istraživanja koje mjeri zadovoljstvo studenata svih sveučilišta u Londonu iz 2020. godine. Sveučilište se sastoji od devet fakulteta, uključujući „London College of Music“ i „London School of Film, Media and Design“. Navedeni fakulteti u svoje alumnije ubrajaju glazbene legende kao što su Freddie Mercury iz grupe Queen te Pete Townshend iz grupe The Who. Od recentnijih alumnija, fakultete u sklopu sveučilišta završili su Robert Orton, Grammy nominiran producent; Ben Baptie, audio inženjer izvođača U2 i Toma Odella; Alex da Kid, renomirani glazbeni producent; Rebecca Harris, dobitnica Oscara za kratkometražni film i Fodhla Cronin O'Reilly, producent nominiran za Oscara.
Preddiplomski studij (Bachelor) UNITEDPOP akademije u suradnji s „University of West London“ izvodi se po strogim kriterijima organizacija „UK Quality Assurance Agency for Higher Education“ i „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ .
odjel audio produkcije
kampus zagreb
mjesto za tvoj praktični rad
derrick may
"wherever the music comes from,
if there is no focus behind it then it's just noise..."
želiš pokrenuti novu karijeru?
popuni formu
ubrzo ćemo ti se javiti
without
https://united-pop.hr/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.hr/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/croatia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off