Predstavljanje modne kolekcije – 03.07.2021.

Predstavljanje modne kolekcije

Želiš ostvariti karijeru modnog dizajnera ili dizajnerice te jednoga dana kreirati vlastite kolekcije?

Ana Maria Ricov, modna dizajnerica predstavit će svoju novu modnu kolekciju za tople, ljetne dane koja se temelji na ležernosti i prozračnosti. Mediji su kolekciju predstavili kao “prêt-à-porter kolekciju baziranu na ležernosti i prozračnosti te opuštenim krojevima koji garantiraju profinjeni stilski dojam, ali i neopterećeno uživanje u ljetu”. Kroz predstavljanje kolekcije, Ana Maria približit će ti proces nastanka iste te kao i proces promocije i plasiranja iste na tržište.

Ana Maria Ricov diplomirana je modna dizajnerica s Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Od studentskih dana aktivno izlaže kolekcije pod svojim imenom na brojnim modnim događajima, uključujući i velike modne piste poput Cro-a-porter i Fashion.hr na kojima još uvijek sezonski predstavlja svoje kolekcije. Konstantan rad, neumorno istraživanje i suverenost u svakom segmentu dizajna od skice preko krojenja do šivanja odveli su ju u područje podučavanja mode i dizajna gdje je u ulozi predavača i mentora provela 10 godina. Brend pret-a-porter odjeće ANA MARIA RICOV službeno na tržištu postoji od 2007. godine, a trenutno radi na pokretanju novog brenda SHIBESU koji će uskoro biti dostupan. Anu Mariu možeš susresti u ulozi predavačice na UNITEDPOP akademiji.

Predavanje se odvija na UNITEDPOP kampusu u subotu, 03.07. u 10:00 sati, na adresi Radnička cesta 1a. Ispuni informacije u prozoru niže, prijavi se i iz prve ruke saznaj kako izgleda karijera modnog dizajnera! Radionica je besplatna i namijenjena je početnicima, a imat ćeš i priliku postaviti pitanja našoj predavačici.

Zanima te modni dizajn? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Saznaj više o programima obrazovanja iz modnog dizajna i postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.