Prijavi se na DJ contest i osvoji United POP stipendiju!

14/04/2022

unitedpop

Novosti

0

Osvoji set na otvaranju glavne pozornice LMF-a i stipendiju za produkciju elektroničke glazbe!

Ovogodišnje izdanje LMF festivala donosi ti priliku da ostvariš svoje snove i pokažeš svoje DJ vještine, a glavna nagrada je više nego primamljiva!

Od 03.- do 05. lipnja zagrebački Jarun pretvorit će se u pozornicu poznatog LMF festivala na kojoj će nastupiti brojna svjetska i domaća imena elektroničke glazbe! Lineup je najavljen, karte su u prodaji ali ono što je najzanimljivije je ovogodišnji DJ contest, odnosno prilika da i ti postaneš jedan od izvođača! LMF, Playbox i United POP daju ti jedinstvenu priliku da nastupiš na najvećem zagrebačkom festivalu elektroničke glazbe na otvorenom uz najpoznatije svjetske DJ-eve, kao i stipendiju za preddiplomski studij produkcije elektroničke glazbe na našoj akademiji u vrijednosti 15.000 €.

Natjecanje će se odvijati u tri faze i rok za prvu uskoro završava pa zato požuri!

1. FAZA
 (22. ožujka – 22. travnja 2022) – Prenesi svoj miks na svoj Mixcloud i angažiraj ekipu na svim tvojim kanalima da što više lajkaju, slušaju i komentiraju tvoj miks. U ovoj fazi ocjenjuje se društveni angažman (30%) i kvaliteta (70%) te se odabire 20 mikseva za polufinale (tj fazu 2)

2. FAZA (23. travnja – 1. svibnja 2022) – LMF suci će od 20 odabranih mikseva donijeti odluku o tri finalista na temelju njihovih vještina miksanja, odabira glazbe i kreativnosti. Finaliste će kontaktirati izravno i objaviti na LMF društvenim mrežama.

3. FAZA (3. lipnja – 5. lipnja 2022) – Finalisti nastupaju na LMF Mainstageu! Svaki finalist jednog dana festivala ima priliku otvoriti glavnu pozornicu. LMF suci će također biti tu i slušati! Ovo je trenutak gdje se traži da se iskažeš u punom sjaju ​​jer će nakon festivala najbolji od tri finalista postati student preddiplomskog studija Electronic Music Production na United POP akademiji!

KAKO MOŽEŠ SUDJELOVATI
  1. Snimi i uploadaj 60-minutni miks na svoj Mixcloud i postavi OVU SLIKU kao artwork/cover mixa
  2. Imenuj svoj miks “DJ (IME) – LMF 2022 Contest”. Dodaj sekundarnu oznaku “LMF2022” kako bi se tvoj miks mogao pronaći i ponovno objaviti (vrlo važno!)

Ako si prošao ili prošla u drugu fazu natjecanja LMF organizatori će te kontaktirati! Mi ti u ime United POP akademije želimo svu sreću i držimo palčeve.

PRAVILA NATJECANJA

– U natjecanju sudjeluje 20 polufinalista i tri finalista
– Za fazu 2, odabrat će se 20 polufinalista iz faze 1 na temelju ukupnog broja angažmana (30%) i kvalitete miksa (70%)
– Skupni angažmani uključuju lajkove, komentare i slušanja tvog primijenjenog DJ miksa
– Svaki finalist dobit će priliku otvaranja glavne pozornice jednog dana festivala
– Natječaj je otvoren za sve sudionike iz Europe
– Dozvoljena je jedna (1) prijava po sudioniku
– Ocjenjuju se vještine miksanja, odabir glazbe i kreativnost
– Očekuje se da će se prijave prilagoditi DJ setu u stilu zagrijavanja/otvaranja glavne pozornice
– Glazbeni stilovi/žanrovi trebali bi biti kompatibilni s festivalskom postavom
– Miksevi ne bi trebali biti duži od 60 minuta, trebali bi sadržavati popis pjesama, imati kratke informacije/biografiju o izvođaču koji šalje miks
– Kada šalješ miks, svakako uključi oznaku “LMF2022” kako bi je mogli pronaći i slušati (vrlo važno!)
– Svi finalisti će imati plaćene sve troškove (smještaj + avionske karte) za vrijeme trajanja festivala i dvije pune festivalske ulaznice za tebe i pratnju
– Pobjednik će dobiti punu stipendiju za preddiplomski studij “Electronic Music Production” na United POP akademiji za glazbu, medije i umjetnost
– Pobjednik će biti objavljen i kontaktiran u tjednu nakon festivala
– Uskoro će biti objavljeni suci LMF DJ natjecanja.

Saznaj više o United POP preddiplomskom studiju BA (Hons) Electronic Music Production*

*validated by University of West London

Želiš li postati DJ, naučiti više o glazbenoj produkciji ili produkciji elektroničke glazbe? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani United POP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.