PRIZMA pogodnosti za video i foto odjel!

11/11/2022

unitedpop

Novosti

0

PRIZMA pogodnosti za video i foto odjel!

Još jedno u nizu fantastičnih partnerstva koje smo sklopili kako bi tvoj studentski, ali i kreativni život bio malo lakši!

Više se ne moraš toliko brinuti kako do svoje prve profesionalne opreme ili kako ćeš nadopuniti kolekciju s potrebnim dodatcima. Sklopili smo trajno partnerstvo s brendom PRIZMA koji za UNITEDPOP polaznike nudi super popuste. Fotoaparati, studijska oprema, rasvjeta, flashevi, stativi, filteri, objektivi, memorijske kartice, fleš/svjetlo/color metri, softboxevi, foto filmovi, torbe… Brdo brendova na izbor nudi ti PRIZMA  trgovina profesionalne foto, video, audio i studijske opreme koja je od ove godine postala naš partner.

Znamo da će ova vijest posebno razveseliti ekipu u našem foto i video odjelu jer smo posebno na vas mislili dok smo tražili novog partnera.

ŠTO OVO ZNAČI ZA UNIITEDPOP POLAZNIKE?!

Na našoj oglasnoj ploči na kampusu možeš pronaći trajnu ponudu pogodnosti za polaznike UNITEDPOP akademije koju ti je pripremio naš fantastični partner!

Kupnja profesionalne opreme može biti zastrašujući zadatak neovisno o tome kupuješ li svoj prvi ili deseti komad. Postoje korisni vodiči koji pomažu početnicima da odaberu dobar fotoaparat ili kameru, ali malo je „novopridošlica“ koje shvaćaju da je sam aparat/kamera samo prvi od mnogih dijelova opreme koji su potrebni za izradu dobrog materijala.

Uz obraćanje posebne pozornosti na kurikulum i opremu koja se koristi u pojedinoj fazi obrazovanja, PRIZMA je vodila računa da budeš opremljen u svim fazama razvoja svog hobija ili karijere.

U procesu odabira ti jako puno mogu pomoći i naši predavači koji će ti dati korisne savjete kako najbolje uložiti novac. Savjetuj se s njima ako nemaš jasnu sliku o tome točno trebaš i što ćeš koristiti.

Kada ti fotografija ili video produkcija postane karijera umjesto hobija, imati odgovarajuću opremu – bilo da se radi o kompjuterskom softveru, najnovijoj kameri, dva ili tri objektiva ili stativu – imperativ je za tvoj uspjeh.

Istraži, budi strpljivi i kupi idealnu opremu unutar okvira svog budžeta koja odgovara tvojim profesionalnim ciljevima. Kvalitetna oprema dat će ti dodatnu kreativnu slobodu za nastavak razvijanja hobija i strasti koju imaš u odabranom području.

Post by unitedpop

Comments are closed.