Programiranje ritma u Abletonu (16.09.2023.)

Programiranje ritma u Abletonu

Nauči kako izabrati dobre zvukove, kako ih pravilno slagati, kako namjestiti glasnoće i još puno drugih i bitnih elemenata.

Produkcija elektroničke glazbe obično započinje s programiranjem ritma. Dobra ritam sekcija „nosi“ cijelu pjemu, a pravilan izbor zvukova i njihov aranžman može učiniti čuda za svaku pjesmu. Nauči kako izabrati dobre zvukove, kako ih pravilno slagati, kako namjestiti glasnoće i još puno drugih i bitnih elemenata u programiranju ritam sekcije. Za ovu radionicu ćemo koristiti Ableton softver i Sampler uređaj, a tvoj predavač će biti Beni Ducent.

Beni Ducent umjetničko je ime Marina Gospića. Osim što je ravnatelj UNITEDPOP akademije, Marin je i predavač u audio odjelu te je strastveni zaljubljenik u glazbenu produkciju. Obećavamo, nije strog kao i drugi ravnatelji 🙂

Kapacitet naše učionice je 24 osobe. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A 16.09.2023. u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te produkcija elektroničke glazbe? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.