Sastavi govor kao profesionalac – 08.01.2022.

Sastavi govor kao profesionalac!

Zakorači u svijet javnog nastupa i komunikacija. Prijavi se i nauči kako sastaviti govor za javni nastup!

Želiš li naučiti kako sastaviti govor kao profesionalac ovo ne smiješ propustiti! Prijavi se na predavanje i nauči sve sastavnice govora, njegovu strukturu te kreni na put sastavljanja svog prvog profesionalnog govora. Predavačica dr. sc. Ines Carović, uvest će te u svijet javnog nastupa kroz teoriju, ali i praksu! Docentica na Odsjeku za fonetiku Sveučilišta u Zagrebu, Ines osim kao predavačica na fonetskim kolegijima, predaje i hrvatski jezik strancima, a radi i kao govorna trenerica te mentor javnog nastupa. U svojoj bogatoj profesionalnoj karijeri surađivala je s nekoliko visokoobrazovnih institucija, medijskih kuća, glumaca, kazališnih ustanova te sudjeluje na velikom broju domaćih i međunarodnih konferencija. Kapacitet učionice je 8 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanimaju te mediji i komunikacija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.