Šminkanje za modni editorijal – 08.01.2022.

Šminkanje za modni editorijal

Želiš dopuniti svoj talent i saznati trikove zanata? Prijavi se i nauči kako šminkati kao profesionalac!

Imaš talent za blendanje, sjenčanje i konturiranje, kistovi ti u ruci savršeno leže i želiš naučiti još više o zanimanju makeup artista ili vizažista? Prijavi se na jednosatnu radionicu „Šminkanje za modni editorijal“ i doznaj vrijedne informacije i trikove zanata. Iva Kovačević naučit će te kako napraviti profesionalni makeup u svrhu modnih editorijala i na što sve trebaš paziti pri tome. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Iva je surađivala s brojnim kreatorima i artistima na nacionalnim modnim događanjima poput Fashion.hr i CroaPortera kao i na filmskim i glazbenim projektima! Ukoliko se odlučiš upisati neki od modula na UNITEDPOP akademiji Iva će ti prenijeti još više znanja i trikova iz industrije. Kapacitet makeup studija je 10 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj makeup radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te makeup i posao vizažista? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.