Studijska art fotografija (09.09.2023.)

Studijska art fotografija

Prijavi se i nauči kako fotografirati portrete u studijskim uvjetima, koju opremu koristiti i kako iskoristiti maksimum od uvjeta koji ti stoje na raspolaganju.

Ako te zanima fotografija, a posebice studijska fotografija, ova radionica je za tebe. Prijavi se i nauči kako fotografirati portrete u studijskim uvjetima, koju opremu koristiti i kako iskoristiti maksimum od uvjeta koji ti stoje na raspolaganju. Što znači art fotografija, kako je “izvući”, koji su osnovni principi studijske art fotografije i što to art čini artom doznaj od našeg predavača u photo odjelu, Marka Miščevića.

Marko Miščević posljednje desetljeće radi u jednoj od najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj, kao urednik fotografije u Jutarnjem listu te magazinima Dobra hrana, Dom i dizajn, Like i Svijet. Magistrirao je fotografiju i filmsko snimanje na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Dugogodišnje iskustvo u studijskoj, portretnoj i reportažnoj fotografiji te fotografiji hrane prenosi i kao predavač. Izlagao je na nekoliko desetaka samostalnih i skupnih izložbi od kojih su najvažnije Art Basel 2015. i Neu Now festival u Glasgowu. Uz fotografiju, snalazi se i u filmskom svijetu te je sudjelovao na snimanju desetak kratkometražnih i dugometražnih igranih filmova, na nekima kao direktor fotografije.

Kapacitet naše učionice je 16 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A 09.09.2023. u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te fotografija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.